Emballasjetrykk åpner muligheter

PUBLISERT: 3 mars 2014
OPPDATERT: 3 mars
Platebutikken Pretty Price trykket opp sine egne single-covere til plater som manglet omslag.
Platebutikken Pretty Price i Oslo fikk trykket opp sine egne single-covere som ble benyttet på plater som manglet omslag.

Uansett om verdier skapes gjennom lavere kostnad for et produkt eller en tjeneste eller gjennom bedre kvalitet, fleksibilitet og tilgjengelighet handler det også om å synliggjøre denne verdien for mottakeren. Når det gjelder konsumentprodukter handler det også om å gjøre seg gjenkjent.

Et varemerke bygges opp av mange komponenter. Men en ting er sikkert, når det gjelder å kommunisere de verdiene varemerkeeieren vil att produktene skal være fylt med till konsumenten, spiller innpakningen en hovedrolle.

Emballeringskunnskapen er viktig, ikke bare for de store bedriftene med romslige budsjetter for markedsføring. Den er essensiell for det lille, lokale firmaet, som har så mye kvalitet og følelser å formidle.

Organisasjonen Packbridge arrangerer et ettermiddagsseminar i Kristianstad for små og middels store bedrifter den 25 mars. Temaet denne ettermiddagen er ”Emballasjen åpner muligheter” og deltakerne kommer til å få vite mer om hvordan man finner den rette innpakningen, hvordan man jobber med design som tiltaler konsumentene og hvordan innpakningen kommuniserer og beskytter varen. Et case studium vil også presenteres. På scenen kommer designere, emballasjeprodusenter og brukere til å være tilstede.

Les mer på Packbridge

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

UV-printing i fokus under innovasjonsdager

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.
Mimaki-Global-Innovation-1600-1024x683

Xerox trekker seg fra DRUPA

DRUPA er snart bare et halvt år unna. Det er allerede mulig å se hvem som har booket hvilke stands. Men Xerox, som hadde bestilt stand, har forsvunnet fra det interaktive kartet.
drupa_flags-1

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo