Ros til Sharp fra Buyers Laboratory

Pick2014Large

Det uavhengige testforetaket Buyers Laboratory lovpriser Sharps multifunksjonsskriver i high-end A3 fargekategorien for eksepsjonell bildekvalitet og kraftige skannefunksjoner.
– Vi er stolte over å igjen tiltrekke oss oppmerksomheten til Buyers Laboratory. Dette er et resultat av påliteligheten og ytelsen MX-6240N gir. Prisen er et bevis på Sharp sin posisjon i høyvolumssegmentet og er en hyllest til våre produkter som er av høy kvalitet, sier Jonne Zachrisson, produktsjef i Sharp Electronics (Nordic).

– I tillegg til at MX-6240N har raskere skannehastigheter enn gjennomsnittet, har det også fargeskanningfiler som er mindre enn vanlig, sier Buyers Laboratories assisterende direktør Lynn Nannariello. – Skriveren støtter også en imponerende sanntids forhåndsvisning som lar brukerne se, zoome, rotere, flytte og slette sider.

Om MX-6240N
Sharp MX-6240N kan skrive ut, skanne og kopiere i hastigheter opp til 62 sider per minutt. En av de viktigste funksjonene er en 10.1 tommers berøringsskjerm i farger, med samme berøringsteknologi som brukes i smarttelefoner og nettbrett slik at man enkelt kan trykke og sveipe. MX-6240N er intuitiv å bruke og inneholder komplekse skriverfunksjoner og en papirkapasitet på 8500 ark. Den kan også håndtere en rekke forskjellige papirtyper, størrelser opp til SRA3 og papirtetthet opp til 300g/m2. I tillegg til dette inkluderes omfattende papirhåndtering og etterbehandlingsalternativer, som for eksempel stifting, hulling, bretting og beskjæring.

Buyers Laboratory

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: