Ros til Sharp fra Buyers Laboratory

PUBLISERT: 3 mars 2014
OPPDATERT: 21 mars

Pick2014Large

Det uavhengige testforetaket Buyers Laboratory lovpriser Sharps multifunksjonsskriver i high-end A3 fargekategorien for eksepsjonell bildekvalitet og kraftige skannefunksjoner.
– Vi er stolte over å igjen tiltrekke oss oppmerksomheten til Buyers Laboratory. Dette er et resultat av påliteligheten og ytelsen MX-6240N gir. Prisen er et bevis på Sharp sin posisjon i høyvolumssegmentet og er en hyllest til våre produkter som er av høy kvalitet, sier Jonne Zachrisson, produktsjef i Sharp Electronics (Nordic).

– I tillegg til at MX-6240N har raskere skannehastigheter enn gjennomsnittet, har det også fargeskanningfiler som er mindre enn vanlig, sier Buyers Laboratories assisterende direktør Lynn Nannariello. – Skriveren støtter også en imponerende sanntids forhåndsvisning som lar brukerne se, zoome, rotere, flytte og slette sider.

Om MX-6240N
Sharp MX-6240N kan skrive ut, skanne og kopiere i hastigheter opp til 62 sider per minutt. En av de viktigste funksjonene er en 10.1 tommers berøringsskjerm i farger, med samme berøringsteknologi som brukes i smarttelefoner og nettbrett slik at man enkelt kan trykke og sveipe. MX-6240N er intuitiv å bruke og inneholder komplekse skriverfunksjoner og en papirkapasitet på 8500 ark. Den kan også håndtere en rekke forskjellige papirtyper, størrelser opp til SRA3 og papirtetthet opp til 300g/m2. I tillegg til dette inkluderes omfattende papirhåndtering og etterbehandlingsalternativer, som for eksempel stifting, hulling, bretting og beskjæring.

Buyers Laboratory

 

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324