Storformatskanner får skystøtte

IQ Quattro 4400

IQ Quattro 4400

IQ Quattro er en ny storformatsskanner fra Contex. En av de største nyhetene med løsningen er direktekoblingen mot skyløsninger. Ifølge selskapet innebærer dette at brukere kan sende innskanninger rett til en sky-harddisk som er tilgjengelig fra en rekke ulike plattformer som mobiler, nettbrett og computere.
Skanningshastigheten ligger på cirka 35 centimeter per sekund både i farger og svart/hvitt. Et ark i størrelsen A0 skal kunne skannes på 3,5 sekunder, mener leverandøren.
Mer informasjon finnes på www.contex.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: