AIT Otta Bokbinderi AS fristilles

PUBLISERT: 5 mars 2014
OPPDATERT: 5 mars

AIT Otta Bokbinderi AS går over på lokale hender og vil nå bli hetende Otta Bokbinderi AS. De går ut av AIT-gruppen og vil fortsette som et frittstående bokbinderi.
AIT AS har overført alle sine aksjer til nye eiere som viderefører bedriften under nytt navn og nytt styre. Svein Tore Olstad er hovedaksjonær i Otta Bokbinderi AS. De øvrige aksjonærene er også lokale.

– Otta Bokbinderi AS vil være den samarbeidspartneren dere kjenner fra før, heter det i en pressemelding fra bokbinderiet.
Lokalitet og kontaktinformasjon er som tidligere. De beholder samme organisasjonsnummer og bedriften videreføres med alle forpliktelser.

Styret blir sammensatt av lokale aktører med bred erfaring fra lokale bedrifter med suksess og vil være vel fungerende og beslutningsdyktig. Sel kommune og ordfører Dag Erik Pryhn har vist stort engasjement og har vært en viktig samarbeidspartner i denne eierskifteprosessen.

Otta Bokbinderi AS består av dyktige fagfolk som opprettholder kvalitet og leveringsdyktighet. Samtidig vil bedriften styrke samarbeidet og knytte enda tettere bånd til gamle og nye kunder.
Bokbinderiet satser nå på å styrke salgsapparatet og ekspandere virksomheten.

– Med disse grepene vil Otta Bokbinderi AS framstå som en bunnsolid samarbeidspartner og som den ledende aktøren innen innbinding av alle typer bøker i Norge og Norden, avslutter pressemeldingen.

Les videre

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

Merkur Grafisk investerer i storformat med oppkjøpet av Printing

Stadig flere kunder etterspør produkter knyttet til storformattrykk. Det sier Kjetil Sjøeng, daglig leder ved Merkur Grafisk. For å utvide både kompetansen og maskinparken i storformat ble det tidligere i høst klart at Merkur-gruppen går inn som majoritetseier i Printing AS.
Kjetil 1

"Uventet kraftig" markedsnedgang på papirprodukter

Eksportnedgangen i masse- og papirmarkedet er nå et faktum, skriver Skogsindustrierna i sin siste kvartalsrapport. Den økonomiske situasjonen påvirker etterspørselen etter grafisk papir i takt med at annonsemarkedet bremser opp. Men det er tegn til bedring.
pappersindustrierna-1024x683

Problemer for Xeikon som omorganiserer for å sikre fremtiden

Xeikon skal omorganisere driften "for å tilpasse seg den nåværende virkeligheten"
Xeikonx

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682