AIT Otta Bokbinderi AS fristilles

PUBLISERT: 5 mars 2014
OPPDATERT: 5 mars

AIT Otta Bokbinderi AS går over på lokale hender og vil nå bli hetende Otta Bokbinderi AS. De går ut av AIT-gruppen og vil fortsette som et frittstående bokbinderi.
AIT AS har overført alle sine aksjer til nye eiere som viderefører bedriften under nytt navn og nytt styre. Svein Tore Olstad er hovedaksjonær i Otta Bokbinderi AS. De øvrige aksjonærene er også lokale.

– Otta Bokbinderi AS vil være den samarbeidspartneren dere kjenner fra før, heter det i en pressemelding fra bokbinderiet.
Lokalitet og kontaktinformasjon er som tidligere. De beholder samme organisasjonsnummer og bedriften videreføres med alle forpliktelser.

Styret blir sammensatt av lokale aktører med bred erfaring fra lokale bedrifter med suksess og vil være vel fungerende og beslutningsdyktig. Sel kommune og ordfører Dag Erik Pryhn har vist stort engasjement og har vært en viktig samarbeidspartner i denne eierskifteprosessen.

Otta Bokbinderi AS består av dyktige fagfolk som opprettholder kvalitet og leveringsdyktighet. Samtidig vil bedriften styrke samarbeidet og knytte enda tettere bånd til gamle og nye kunder.
Bokbinderiet satser nå på å styrke salgsapparatet og ekspandere virksomheten.

– Med disse grepene vil Otta Bokbinderi AS framstå som en bunnsolid samarbeidspartner og som den ledende aktøren innen innbinding av alle typer bøker i Norge og Norden, avslutter pressemeldingen.

Les videre

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

HP og Canva vil demokratisere design og printing

HP annonserte i dag et strategisk flerårig globalt partnerskap med Canva, en plattform for visuell kommunikasjon. Samarbeidet har som mål å gi millioner av Canva-brukere over hele verden muligheten til å enkelt designe online, lage visuelt innhold og printe lokalt.
hp-canva

Horizon snur arket med tre nye samarbeid

Etterbehandlingsleverandør Horizon skriver nye kapitler med tre ferske samarbeid. Nå kan de hjelpe trykkeriene fra trykk til ferdig bok i både mykt og hardt omslag.
HID_03-1

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676