Kraft ser frem til Sign og Print

PUBLISERT: 11 mars 2014
OPPDATERT: 11 mars
Rune Kraft
Rune Kraft

Kraft Digitalprint AS er et sentrumsnært trykkeri i Oslo, som tilbyr det meste av digitale trykksaker til sine kunder. De har tenkt seg på årets Sign og Printmesse, og vi har tatt en prat med daglig leder, Rune Kraft om dette.

Hvilke forventninger har du til Sign og Printmessen 17 og 18 september?
–  Jeg forventer at det dukker opp en del nye ting på etterbehandlingssiden både når det gjelder storformat og print. Vi har også tro på at det vil bli vist en del nyheter på plotter-fronten, sier Kraft.

Hvilke maskiner kan det være aktuelt å titte på?
– På denne messen er det både etterbehandlingsutstyr og trykkpresser, og dette er noe vi fortløpende gjennom året vurderer pga. at teknologien går så fort fremover. Så det kan være aktuelt å skifte ut både plottere, digitaltrykkmaskiner og etterbehandlingsutstyr for oss. Når det gjelder ferdiggjøring er vi godt dekket når det gjelder «finesser», med limfres, spiral osv., men det vil alltid være noe nytt som dukker opp. En enklere variant av spotlakk-maskin hadde vært fint å få i hus.

Ser du for deg noen trend så langt i 2014?
– Digitaltrykk med ink-jet teknologi er jo noe mange venter på, men jeg tror ikke det vil skje noe stort rundt dette i 2014. Så der man kanskje kan vente seg mest ny teknologi i år er på etterbehandlingssiden, ellers tror jeg 2014 vil forbli ganske «stabilt» når det gjelder markedet.

Takk for praten!

Lenker: Kraft Digitalprint AS

Sign og Print

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

UV-printing i fokus under innovasjonsdager

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.
Mimaki-Global-Innovation-1600-1024x683

Xerox trekker seg fra DRUPA

DRUPA er snart bare et halvt år unna. Det er allerede mulig å se hvem som har booket hvilke stands. Men Xerox, som hadde bestilt stand, har forsvunnet fra det interaktive kartet.
drupa_flags-1

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682