Antalis outsourcer lagerfunksjonen

PUBLISERT: 13 mars 2014
OPPDATERT: 21 mars

Antalis har en ledende posisjon som leverandør av finpapir, kontorpapir, emballasjeløsninger, storformats -, dekor og display produkter. For å styrke lagertilbudet og øke kapasiteten outsourcer nå Antalis lagerfunksjonen. ColliCare Logistics kommer fra slutten av mai til å ivareta lagerfunksjonen for Antalis i Norge. Siden i fjor har Antalis økt sitt produktutvalg vesentlig gjennom oppkjøpet av Xerox DSE, og de nye forutsetningene krever økt kapasitet og fleksibilitet.

Tredjepartslogistikk øker over hele verden, mange selskaper ser fordelene med å samarbeide med en leverandør som er spesialist på logistikk. Samarbeidet gir Antalis tilgang til ColliCare Logistics sine lagre og terminaler på østlandsområdet.

– ColliCare Logistics er en innovativ og erfaren logistikkleverandør innenfor shipping, spedisjon, tredjepartslogistikk og distribusjon. Vi vil med dette sette vår logistikk mer i sentrum og ser fram til samarbeidet, sier Stein Schatvet, adm.dir. i Antalis AS.
– På denne måten får vi større fleksibilitet til å takle ordretopper, og vi kan dessuten lagerholde rett produkter uten å ta hensyn til begrenset lagerplass.

Nettsted: Antalis.no

 

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324