Speedmaster CD 102 oppgradert

Speedmaster CD102

Speedmaster CD 102

Heidelberg har offentliggjort detaljer om den nyeste Speedmaster CD 102 som leverandøren hevder gir 10 % mer produktivitet.
Den nye Speedmaster til 70 x 100 cm formatet er rettet mot kunder som produserer tradisjonelle reklametrykksaker, emballasje og etiketter. Målgruppen skal finnes både på vekstmarkeder og i industrialiserte land. De første ordrene er mottatt fra Kina, Saudi-Arabia og Tyskland, skriver Heidelberg i en presseuttalelse.
– Speedmaster CD 102 har oppnådd et bemerkelsesverdig ry på markedet gjennom mange år, takket være maskinens produktivitet og verdibevarelse, forklarer Stephan Plenz, styremedlem og ansvarlig for Heidelberg Equipment.
Ifølge Heidelberg er den nye CD 102 utrolig fleksibel. Maskinen er kompatibel med substrater fra 0,03 mm – 1 mm i tykkelse. Avhengig av trykkerienes behov er det mulighet for konfigurasjoner med lakkverk, UV, automatisk vaskeanlegg samt Preset Plus delivery med forskjellige udvidelsesmoduler og tørkesystemer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *