Speedmaster CD 102 oppgradert

PUBLISERT: 17 mars 2014
OPPDATERT: 17 mars
Speedmaster CD102
Speedmaster CD 102

Heidelberg har offentliggjort detaljer om den nyeste Speedmaster CD 102 som leverandøren hevder gir 10 % mer produktivitet.
Den nye Speedmaster til 70 x 100 cm formatet er rettet mot kunder som produserer tradisjonelle reklametrykksaker, emballasje og etiketter. Målgruppen skal finnes både på vekstmarkeder og i industrialiserte land. De første ordrene er mottatt fra Kina, Saudi-Arabia og Tyskland, skriver Heidelberg i en presseuttalelse.
– Speedmaster CD 102 har oppnådd et bemerkelsesverdig ry på markedet gjennom mange år, takket være maskinens produktivitet og verdibevarelse, forklarer Stephan Plenz, styremedlem og ansvarlig for Heidelberg Equipment.
Ifølge Heidelberg er den nye CD 102 utrolig fleksibel. Maskinen er kompatibel med substrater fra 0,03 mm – 1 mm i tykkelse. Avhengig av trykkerienes behov er det mulighet for konfigurasjoner med lakkverk, UV, automatisk vaskeanlegg samt Preset Plus delivery med forskjellige udvidelsesmoduler og tørkesystemer.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo