Speedmaster CD 102 oppgradert

PUBLISERT: 17 mars 2014
OPPDATERT: 17 mars
Speedmaster CD102
Speedmaster CD 102

Heidelberg har offentliggjort detaljer om den nyeste Speedmaster CD 102 som leverandøren hevder gir 10 % mer produktivitet.
Den nye Speedmaster til 70 x 100 cm formatet er rettet mot kunder som produserer tradisjonelle reklametrykksaker, emballasje og etiketter. Målgruppen skal finnes både på vekstmarkeder og i industrialiserte land. De første ordrene er mottatt fra Kina, Saudi-Arabia og Tyskland, skriver Heidelberg i en presseuttalelse.
– Speedmaster CD 102 har oppnådd et bemerkelsesverdig ry på markedet gjennom mange år, takket være maskinens produktivitet og verdibevarelse, forklarer Stephan Plenz, styremedlem og ansvarlig for Heidelberg Equipment.
Ifølge Heidelberg er den nye CD 102 utrolig fleksibel. Maskinen er kompatibel med substrater fra 0,03 mm – 1 mm i tykkelse. Avhengig av trykkerienes behov er det mulighet for konfigurasjoner med lakkverk, UV, automatisk vaskeanlegg samt Preset Plus delivery med forskjellige udvidelsesmoduler og tørkesystemer.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie