Antalis outsourcer lagerfunksjonen

PUBLISERT: 18 mars 2014
OPPDATERT: 21 mars

Antalis har en ledende posisjon som leverandør av finpapir, kontorpapir, emballasjeløsninger, storformats -, dekor og display produkter. For å styrke lagertilbudet og øke kapasiteten outsourcer nå Antalis lagerfunksjonen. ColliCare Logistics kommer fra slutten av mai til å ivareta lagerfunksjonen for Antalis i Norge. Siden i fjor har Antalis økt sitt produktutvalg vesentlig gjennom oppkjøpet av Xerox DSE, og de nye forutsetningene krever økt kapasitet og fleksibilitet.

Tredjepartslogistikk øker over hele verden, mange selskaper ser fordelene med å samarbeide med en leverandør som er spesialist på logistikk. Samarbeidet gir Antalis tilgang til ColliCare Logistics sine lagre og terminaler på østlandsområdet.

– ColliCare Logistics er en innovativ og erfaren logistikkleverandør innenfor shipping, spedisjon, tredjepartslogistikk og distribusjon. Vi vil med dette sette vår logistikk mer i sentrum og ser fram til samarbeidet, sier Stein Schatvet, adm.dir. i Antalis AS.
– På denne måten får vi større fleksibilitet til å takle ordretopper, og vi kan dessuten lagerholde rett produkter uten å ta hensyn til begrenset lagerplass.

Nettsted: Antalis.no

 

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag