IPEX 2014: Ferdiggjøring dominerer

ipex2014_web

Det som virker størst på årets IPEX er ferdiggjøringsområdet. Her fant vi nye lanseringer og oppgraderinger fra leverandører som C.P. Bourg, Duplo, Plockmatic, Morgana, Multigraf, Komfi, Neopost, Pitney Bowes og Horizon. Det var også disse standene som var best besøkt i de første par dagene.

The Bridge er resultatet av et samarbeide mellom Böwe Systec og Riso. Det er en løsning basert på print og konvoluttering av direktereklame. Broen i denne sammenheng er et integrert transportbånd mellom Riso-maskinen og Böwes konvolutteringssystem Vario.

MGI lanserer en ny Digital Finisher Pri (DF Pro), som kan ferdiggjøre ark (cut, crease, perforering) i formater fra 105 x 148 mm til 360 x 1.200 mm, så den støtter overformatet i firmaets tonerprinter, MGI Meteor. Interessant fra samme bedrift var en digital folieringsmaskin, som åpner opp for personalisert foliering til mange forskjellige applikasjoner. MGI hadde flere nyheter, blant annet et samarbeide med Konica Minolta, som skal selge en liten versjon av UV lakkeringsmaskinen, JetVarnish 3D (JetVarnish 3Ds).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *