Parajett AB har kjøpt Andvord Grafisk

PUBLISERT: 31 mars 2014
OPPDATERT: 31 mars

andvord-395rDet grafiske IT-foretaket Parajett AB har kjøpt aksjene i det norske selskapet Andvord Grafisk, heter det i en pressemelding fra Andvord Grafisk. Andvord Grafisk AS, som ble grunnlagt 1865, er en velkjent bedrift i det norske markedet.

– Vi investerer for fremtiden og for å utøke vår virksomhet på det norske markedet. Vår måte å vokse på er å gjennomføre strategiske oppkjøp. Vi er veldig fornøyd med oppkjøpet av Andvord Grafisk. Vi er overbevist om at dette vil være bra for kundene både på det norske og svenske markedet. Andvord får nå en mulighet til å kunne tilby Parajetts tjenestetilbud med DM/DR og andre unike kommunikasjonsløsninger, uavhengig av kanalvalg, sier Tord Ohlsson, eier av Parajett AB.

– Parajett og Andvord er en utmerket kombinasjon. Begge selskapene har liknende verdigrunnlag med ambisjoner for fremtiden. Andvord Grafisk kommer nå til å kunne tilby en heldekkende portefølje av unike kommunikasjonsløsninger og tjenester til nåværende og nye kunder innen det det norske markedet. Dette oppkjøpet styrker også den svenske virksomheten og gjør at Parajett kommer til å øke sitt belegg i virksomheten i Landskrona», sier Anders Persson, adm. dir. i Parajett AB.

I forbindelse med oppkjøpet vil det norske selskapet Parajett AS og Andvord Grafisk AS fusjoneres til et selskap. Andvord Grafisk AS blir da en del av Parajett-konsernet.

Andvord Grafisk har 60 ansatte og omsetter for ca. 115 MNOK. Totalt har Parajett i forbindelse med oppkjøpet 220 ansatte og en omsetning på ca. 390 MNOK.

Parajett AB er en av Sveriges største grafiske IT-foretak, som med en kombinasjon av avansert IT-teknologi og grafisk kompetanse leverer komplette og skreddersydde kommunikasjonsløsninger uavhengig av kanalvalg. Parajett er et privat eiet selskap som ble grunnlagt 1906. Parajett-konsernet har sitt hovedkontor i Landskrona. Produksjonsanlegg er i Landskrona og Oslo, samt salgskontorer i Stockholm, Göteborg og Oslo. Den samlete kunnskapen, erfaringen og bredden gjør Parajett unike innen sin bransje. Parajetts kjennetegn er innovative kommunikasjonsløsninger.

Nettsted: Andvord Grafisk

Les videre

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

Merkur Grafisk investerer i storformat med oppkjøpet av Printing

Stadig flere kunder etterspør produkter knyttet til storformattrykk. Det sier Kjetil Sjøeng, daglig leder ved Merkur Grafisk. For å utvide både kompetansen og maskinparken i storformat ble det tidligere i høst klart at Merkur-gruppen går inn som majoritetseier i Printing AS.
Kjetil 1

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri