Ricoh kåret til årets Tradebroker-leverandør

PUBLISERT: 31 mars 2014
OPPDATERT: 21 mars

Da Tradebroker for andre år skulle gjøre ekstra stas på en spesiell leverandør, var det Ricoh som ble tildelt den gjeve prisen «Årets leverandør 2013».

Kåringen fant sted under Tradebrokers årsmiddag på Bristol der 106 feststemte mennesker var samlet til middag, underholdning og hyggelig samvær. Det var en meget overrasket og glad regionsjef Petter Lien fra Ricoh som mottok diplom fra daglig leder Terje Fagervik til applaus fra salen.

– Vi er utrolig stolte og begeistret over å bli utnevnt til årets leverandør 2013. Vi vil jobbe hardt for å vise oss prisen verdig, også i årene som kommer. Dette vil vi bruke som inspirasjon til å jobbe enda hardere både mot medlemsbedriftene og i samarbeide med Tradebroker, sier Petter Lien

Juryens begrunnelse:
«Ricoh Norge har i lang tid vært en god samarbeidspartner med Tradebroker. De ser muligheter i Tradebroker og jobber langsiktig for å kunne utnytte og utvikle disse mulighetene. Langsiktig bearbeidelse av medlemsmassen har gitt Ricoh en rekke nye kunder blant vår medlemsmasse i de senere år. Det reflekteres i en meget hyggelig omsetningsøkning i 2013. Måten Tradebroker samarbeider med Ricoh blir brukt som eksempel på hvordan vi ønsker å samarbeide med andre leverandører. Ricoh har tatt steget fra å være en tradisjonell leverandør av enheter til å bli en samarbeidspartner hvor optimalisering av kundens ressurser står i fokus.»

Ricoh fikk nye og fornyede avtaler med blant annet IF, Nexans, NSB, Veidekke, Posten Norge og VectoGray i året som gikk, og ser fram til et videre tett og gjensidig fruktbart samarbeid med Tradebroker og medlemsbedriftene.

Avtale om 2 års forlenget samarbeid er signert, og Ricoh vil være Tradebroker-leverandør minst fram til juni 2016.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag