Ricoh kåret til årets Tradebroker-leverandør

PUBLISERT: 31 mars 2014
OPPDATERT: 21 mars

Da Tradebroker for andre år skulle gjøre ekstra stas på en spesiell leverandør, var det Ricoh som ble tildelt den gjeve prisen «Årets leverandør 2013».

Kåringen fant sted under Tradebrokers årsmiddag på Bristol der 106 feststemte mennesker var samlet til middag, underholdning og hyggelig samvær. Det var en meget overrasket og glad regionsjef Petter Lien fra Ricoh som mottok diplom fra daglig leder Terje Fagervik til applaus fra salen.

– Vi er utrolig stolte og begeistret over å bli utnevnt til årets leverandør 2013. Vi vil jobbe hardt for å vise oss prisen verdig, også i årene som kommer. Dette vil vi bruke som inspirasjon til å jobbe enda hardere både mot medlemsbedriftene og i samarbeide med Tradebroker, sier Petter Lien

Juryens begrunnelse:
«Ricoh Norge har i lang tid vært en god samarbeidspartner med Tradebroker. De ser muligheter i Tradebroker og jobber langsiktig for å kunne utnytte og utvikle disse mulighetene. Langsiktig bearbeidelse av medlemsmassen har gitt Ricoh en rekke nye kunder blant vår medlemsmasse i de senere år. Det reflekteres i en meget hyggelig omsetningsøkning i 2013. Måten Tradebroker samarbeider med Ricoh blir brukt som eksempel på hvordan vi ønsker å samarbeide med andre leverandører. Ricoh har tatt steget fra å være en tradisjonell leverandør av enheter til å bli en samarbeidspartner hvor optimalisering av kundens ressurser står i fokus.»

Ricoh fikk nye og fornyede avtaler med blant annet IF, Nexans, NSB, Veidekke, Posten Norge og VectoGray i året som gikk, og ser fram til et videre tett og gjensidig fruktbart samarbeid med Tradebroker og medlemsbedriftene.

Avtale om 2 års forlenget samarbeid er signert, og Ricoh vil være Tradebroker-leverandør minst fram til juni 2016.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324