Serigrafibølgen 2014

fra venstre Bjørn Johannessen, Jørn Jøntvedt, Trond Nordahl

Juryen: fra venstre Bjørn Johannessen, Jørn Jøntvedt, Trond Nordahl

6.mars 2014 ble Serigrafibølgen 2014 juryert i Bjørvika Konferansesenter i Oslo. Til stede var leder av konkurransen Egil Lindberg, Serimaster AS samt juryen: Jørn Jøntvedt fra Making Waves AS, Trond Nordahl fra Medicineheads AS og Bjørn Johannessen fra Seriprint AS.

Det var innsendt 30 arbeider fra høyskoler med Grafisk formgivingslinje.

Juryen uttaler:

1. plass er ”Et nyansert Norge” av Lars Christian Gamborg fra Høyskolen i Buskerud og Vestfold. Motivet viser noe av det norske flaggets ”utvikling” med ett norsk flagg som skiller seg ut blant flere mer eller mindre utvaskede. Men det visualiserer også dagens norske samfunns mangfoldighet. Flott satt opp, bra komponert, akkurat nok flagg, ikke for mange. Sterkt motiv som taler for seg selv med balansert typografi, stramt og fint under. En spennende faktor er også at 3 farger gjør så mye ut av seg.

serigrafi-nr-1_390x555px

1.premie er på kr 6 000,- og vinneren får anledning til å få trykket sitt bidrag i 10 eksemplarer.
Serigrafi-Nr-2_390px
2. plass er ”Smaken av ekte frihet” av Inger-Lise Sander.
Serigrafi-Nr-3_390x551px
3. plass er ”Ja vi elsker” av Borghild Marie Fallberg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *