Først i Skandinavia med sørkoreaner

PUBLISERT: 14 april 2014
OPPDATERT: 14 april
Pontus Brenter
Pontus Brenter

Brenter & Company i Handen er først i Skandinavia med sørkoreanske Jetrix uv-flatbedprinter. Modellen heter KX3 og er den minste av Jetrix uv-modeller.

Den Jetrix-modellen som Brenter & Company har investert i har en arbeidsoverflate på 122 x 122 centimeter og er utstyrt med to ekstra skrivehoder som jobber med hvitt blekk. Men det er også mulig å få et skrivehode med lakk og/eller en primer for materialer med dårligere overflatesug.

– KX3 er over all forventning og benyttes i hovedsak for spesialjobber på akryl der det hvite blekket er en nødvendighet for å få et perfekt resultat, sier Pontus Brenter.

Jetrix eies av firmaet IncTec som startet opp i 1992 og jobber med inkjet teknikk og blekk. I Sverige, Norge og Danmark er det Color Systems Scandinavia som distribuerer, selger og server Jetrix serie av uv-planskrivere.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1