Først i Skandinavia med sørkoreaner

Pontus Brenter

Pontus Brenter

Brenter & Company i Handen er først i Skandinavia med sørkoreanske Jetrix uv-flatbedprinter. Modellen heter KX3 og er den minste av Jetrix uv-modeller.

Den Jetrix-modellen som Brenter & Company har investert i har en arbeidsoverflate på 122 x 122 centimeter og er utstyrt med to ekstra skrivehoder som jobber med hvitt blekk. Men det er også mulig å få et skrivehode med lakk og/eller en primer for materialer med dårligere overflatesug.

– KX3 er over all forventning og benyttes i hovedsak for spesialjobber på akryl der det hvite blekket er en nødvendighet for å få et perfekt resultat, sier Pontus Brenter.

Jetrix eies av firmaet IncTec som startet opp i 1992 og jobber med inkjet teknikk og blekk. I Sverige, Norge og Danmark er det Color Systems Scandinavia som distribuerer, selger og server Jetrix serie av uv-planskrivere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: