Premiere for InPrint

PUBLISERT: 14 april 2014
OPPDATERT: 14 april

IMPRINT_stor10 000 personer fant veien til Inprint, når denne nye, nisjepregede messen ble avholdt for første gang. Inprint antyder at det handlet om trykksaker som en del av noe annet. Her handlet det for eksempel om trykk på industrielle produkter, på fliser og lignende. Ettersom mange av utstillerne tidligere hadde hoppet av Ipex, så hadde de avsatt penger til bruk for en messe.
Canon var den utstilleren som hadde satset mest, ved å fylle sin stand med mange løsninger som spesielt var beregnet industrielle tilpassinger.

En del av noe annet
InPrint ble avholdt som en del av Hannovermessen, som er Europas største industrimesse, med haller fylt av automasjon og industrielle løsninger. Det var også mange av besøkerne som ikke var registrert på Inprint, men likevel passet på å besøke den hallen, når de likevel var på Hannovermessen. De besøkende ble registrert i hver hall og derfor vet man hvor mange av de over 100 000 messebesøkerne som kom til Inprint.
Trykk som en del av andre industrielle prosesser er veldig interessant. Man merket likevel at hjernen bak arrangementet, Frasier Chesterman, har en bakgrunn som tidligere sjef for Fespa. Her var ingen av de dokumentløsninger som for eksempel trykker manualer til bilar eller kjøleskap, i forbindelse med monteringen. Det handlet kun om inkjet og screentrykk.
Innenfor dette området hadde messen på den andre siden lykkets med å få bredde allerede fra sin spede begynnelse. Og samtaler med utstillerne gjorde det klart at denne messen er kommet for å bli.
IMPRINT2_storTre av bakmennene på Inprint: Håkan Gershagen, Stephen Brooks og Frasier Chesterman.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik