Vaskeløsning for digitalt tekstiltrykk

web_setemaSetema E-Wash er firmaets nyeste vaskeløsning for digitalt tekstiltrykk. Den stora forskjellen sammenliknet med den tidligere Porta-Wash ligger i hastigheten. E-Wash sies å være opp til fire ganger raskere i forhold til forgjengeren.

Den største grunnen til hastighetsøkningen ligger i at kundene idag benytter storformatskrivere som bare blir raskere og raskere. Dessuten må vaskeløsninger nå klare vask opp til 90 grader celsius.

Nye funksjoner innebærer en forbedret vakuumextraksjon fra en sektion til den neste innen tekstilene forlater vasken, en varmekobler for innkommende kaldt og utgående varmt vann og en optimert resirkulasjon av luftflyten, noe som skal beholde varmen bedre.

E-Wash finnes i breddene 185, 250 och 240 centimeter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *