Printet elektronikk i vekst

Interaktive visittkort med et fleksibelt display, en “snakkende” emballasje eller et spill med printet batteri og glødende OLED (en meget tynn film av organisk materiale). Det er kun noen av de mulighetene som eksisterer innenfor printet elektronikk, som vises på interpack 2014, en messe som avholdes i Düsseldorf i disse dager og frem til den 14. mai. Det er hovedsakelig RFID-chips som benyttes til å lagre de store datamengder.
Potensialet til fremstilling av printet elektronikk er meget stort, og det må forventes en kraftig vekst i utvalget av intelligente emballasjer, som kombinerer elementer som sensorer, batterier, displays, logistikk og RFID.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: