Lærerik konferanse i Oslo

PUBLISERT: 15 mai 2014
OPPDATERT: 15 mai

makingdesign_logoMakingDesign er en konferanse rundt Adobes produkter som avholdes 4. og 5. juni 2014 på Felix konferansesenter i Oslo.

Dette blir en spennende konferanse satt sammen for alle som vil jobbe smartere og effektivisere sitt arbeid i Adobe-programmer som InDesign, Photoshop, Illustrator, Edge og Muse.

Vi har samlet de beste foredragsholderne, de mest inspirerende og kunnskapsrike til å holde spennende seminar som går over to dager og to rom. Så her blir det mye å velge mellom

Store navn som kommer er: Russell Viers, James Fritz, Martin Evening, Steve Caplin etc.
Mange av foredragene holdes på engelsk, men vi har sakset litt fra Merete Jåsunds kurs om nyheter i Illustrator CC:

Økt fleksibilitet er det som best beskriver utviklingen av Illustrator i de siste versjonene. Se hvordan det nye Anchor Point Tool er blitt et verktøy som kommer til å endre hvordan du jobber i Illustrator, oppdag hvordan Pencil Tool er oppdatert til et velfungerende frihåndsverktøy, lær å endre hjørner på alt og mye, mye mer.

Du kan lese mer om konferansen og melde deg på hos igm.no

Les videre

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

Ny salgssjef og åpent hus hos Spandex

Siden 1. oktober er Mads Bay ny salgssjef i Spandex AS. Økt fokus på interiørdekor, bærekraftige materialer – og fremfor alt kundene – er noe av det han skal ta for seg i sin nye rolle.
9. november holder Spandex åpent hus i Larvik
Mads

Ricoh inviterer til vill safari

Ricoh feirer åpning av deres nye demorom ved å invitere grafiske bedrifter til en fargerik safari torsdag 26. oktober 2023. Dette for å vise alle likhetene mellom Ricoh og jungelen.
Ricoh Pro C9500

UV-printing i fokus under innovasjonsdager

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.
Mimaki-Global-Innovation-1600-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo