Efi Fiery blir raskere

PUBLISERT: 19 mai 2014
OPPDATERT: 19 mai

Efi har utviklet en ny Fierybasert frontend (DFE) for arkbaserte digitalpresser. Løsningen, Efi Fiery FS150 Pro skal ifølge selskapet være raskere til å håndtere data, gi bedre bildekvalitet og har sømløs integrasjon med MIS- og ERP-systemer.

Fiery FS150 har flere nye funksjoner, blant annet en mulighet til å overtrykke med gråskalekompositt som skal garantere korrekt monokromt overtrykk, dråpeskygger og transparens.

Fiery Image Viewer er en funksjon som gjør det mulig å se rasterdata i realtid i full oppløsning. I funksjonen skal man også kunne justere rasteret før man kjører ut en utskrift. Nå finnes det dessuten muligheten for å gjøre siste liten-endringer av fargene slik at alle fremtidige jobber som krever samme type fargejustering som tidligere jobber kan produseres raskere.

Den nyeste versjonen av Fiery Command Workstation muliggjør nå høyere automatisering av produksjonskontrollen. Serverbaserte og automatiserte arbeidsflyt skal nå være enklere å bygge og sjøsette, hvilket innebærer at det blir færre feil i produksjonen.

Fierys nye frontend skal kunne integreres automatisk med Efis MIS- og ERP-systemer, ehandelsløsninger og web-til-trykk-verktøy.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1