Grafisk Maskinfabriks flatbed printer med på Xeikon Café 2014

PUBLISERT: 19 mai 2014
OPPDATERT: 19 mai

HOTF05F-screenGrafisk Maskinfabrik viser sin FB330 flatbed hot stamp maskin på Xeikon Café i Belgia den 20. – 22. mai.
Uffe Nielsen, Grafisk Maskinfabriks unge direktør forklarer hvorfor det er så viktig, at f. eks. etiketter printes i en kvalitet som gjør, at de kan skille seg ut fra mengden.
– I hverdagen opplever vi et stigende antal påvirkninger fra forskjellige produkter i form av diverse reklame og markedsføring. Den store mengden reklame vi utsettes for overalt, betyr at vi blir bedre til å sortere inntrykkene, og en del markedsføring mister derfor sin verdi. Det betyr at du ikke bare har behov for et godt produkt for å fange forbrukernes oppmerksomhed. Du skal også ha fokus på emballasjens kvalitet for å gi et godt førsteinntrykk, for som man sier: «Det første inntrykk blir også det siste!»
FB330 er til både hot foil og cold embossing. Maskinen er utstyrt med applikationer som “foil saver”, servo-register og elektronisk temperaturkontrol og BST webguide. Rullebredden er 100-330 mm. Hatigheten 20 meter per minutt (12”). Hastigheten avhenger av design og materiale. Maskinen kan printe med gull, sølv og hologrammer.
På Xeikon Café 2014 Packaging Innovations vil det blive printet en ganske kompleks og imponerende vinetikett.

Les videre

Trendrapport: Optimisme til tross for økonomisk motvind

Drupa slipper sin niende "Global Trends Report" i november. De foreløpige resultatene viser at både trykkerier og leverandører tror på et godt 2024, selv om det er krisetider.
Sabine-Geldermann_Drupa

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

Scanpack feirer 60 år med alt og mer til

Neste år er Scanpack-år, men det er ikke hvilket som helst Scanpack-år. Messen fyller 60 år.
Monika-Olund-och-Anna-Lena-Friberg-Scanpackx

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri