DLC lager lekre varemerker og knapper

DLC-390x259Danish Label Coating, DLC, har spesialisert seg på en eneste ting. De tar imot trykte ark og påfører etiketter en lekker, høyblank bestrykning. Denne legges på trykket uten at noe støvfnugg eller annen ujevnhet kan komme inn i prosessen.
Resultatet er høyblanke belagte etiketter.

Mange har forsøkt
– Vi selger bare til trykkeriene, sier Jørgen Clemmensen. Mange av dem har forsøkt å legge på lakk, men får inn støv eller bobler slik at det ikke blir perfekt. Da begynner de istedet å sende til oss.
– Hver eneste dag får vi trykte ark fra Sverige, Sveits, Østerrike, Belgia, Holland og Tyskland. Det varierer mellom et tyvetalls ark og flere hundre. Det kan vara merker til kjøleskap og elektronikk eller styrepaneler til maskiner, der man vil at trykknappene tydelig skal fremgå med noen millimeter tykk klarlakk.

Vil du komme i kontakt med DLC, så når du Jørgen Clemmensen på tlf. +45 96 340 900 eller epost dlc@danish-label-coating.dk

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *