To EDP awards til Epson

PUBLISERT: 28 mai 2014
OPPDATERT: 28 mai

Epson-SC-F2000-390x292Fespa: Under Fespa delte European Digital Press Association(EDP), hvor blant andre AGI er med, ut priser for de viktigste landevinningene for året. Epson fikk to priser: EDP ​​utnevnte Epson SureColor SC – F2000 for » Best Direct Garment Textile Printer” og Japanese Kozo Paper Thin til “Best No-Adhesive Roll Media”.

SureColor SC – F2000 er Epsons første DTG skriver (Direct-to-Garment ) som gjør det mulig for små og mellomstore bedrifter å tilby nye design og utskriftstjenester. Skriveren kombinerer høy ytelse med lave vedlikeholds- og driftskostnader. Den leveres med programvaren Epson Garment Creator, som har en innebygd kostnadsberegningsfunksjon som estimerer kostnaden per utskriftsjobb ved å kalkulere mengden blekk som benyttes.

Epsons første japansk – inspirert media, Japanese Kozo Paper Thin, er laget av morbær og til tross for sin vekt på bare 34 g, er det et sterkt og holdbart papir for blekkskrivere. Kombinasjonen av belegg og blekk gir høy fargetetthet, noe som betyr at papiret er perfekt for bilder av høy kvalitet, kunst reproduksjoner og interiørdesign.

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Drupa 2024 lokket til seg betydelig færre besøkende enn forventet

Da Drupa åpnet dørene for noen uker siden, var det åtte år siden sist messen ble arrangert. En pandemi kom i mellom. Nå foreligger besøkstallene og de var absolutt en skuffelse for Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1