Arizona 6100-serie for skilt- og displaymarkedet fra Canon

PUBLISERT: 1 juni 2014
OPPDATERT: 1 juni

canon_fespaEn nyhet som debuterte på Fespa var  Océ Arizona 6100-serien som var å finne på Canons stand. Serien er en helt ny utskriftsplattform i Arizona-porteføljen, utformet for utskriftsleverandører innen skilt- og displaymarkedet med produksjon av over 30 000m² per år på stive medier. Med sin Océ Arizona 6160 XTS 6-fargeskriver og Océ Arizona 6170 XTS 7-fargeskriver, tar Océ Arizona 6100-serien den prisbelønte teknologien i Arizona-porteføljen til et nytt nivå innen produktivitet og, for første gang, gir markedet innen høy-volums-produksjon på stive medier tilgang til Arizona utskriftskvalitet, applikasjonsallsidighet og brukervennlighet, heter det fra Canon.

– Océ Arizona 6100-serien har ny funksjonalitet designet for å sikre produktivitet, pålitelighet og brukervennlighet, og leverer høye hastigheter uten at det går på bekostning av utskriftskvalitet, sier Yuichi Miyano, Director of Wide Format Group, i Canon Europa.
–For en ny gruppe kunder, som krever utskriftskapasitet for høy-volums-produksjon av stive medier, leverer disse skriverne prisbelønt utskriftskvalitet for et bredt applikasjonsspekter i ekte flatbed-design, slik at de kan utvide sitt tjenestetilbud.

Med fokus på ren produktivitet, er Arizona 6100-serien optimalisert for effektivitet og høyhastighetsproduksjon av applikasjoner på stive medier. Serien er utformet med et ekstra stort vakuumbord, på 2,5m x 3,05 m, som holder media og objekter i ro under utskrift og dermed sikrer optimal utskriftskvalitet på allsidige applikasjoner. Med ekte flatbed-design støttes et bredt spekter av applikasjoner på stive medier, deriblant utskrift på ulike pappkvaliteter og plastmaterialer, glatte eller forhåndskuttede medier. Produser utskrifter av høy verdi, applikasjoner med flere lag, tosidige utskrifter med perfekt registrering, store utskrifter over flere plater med enhetlig kvalitet og fargegjengivelse, og kant-til-kant-utskrifter.

Flatbed-bordet har to uavhengige utskriftsoner, begge med eget vakuum-system for samtidig utskrift og medielasting. Dette sikrer kontinuerlig produksjon ved at det ene bordet alltid er klart til utskrift mens det andre holder på å skrive ut. Alternativt kan de to sonene slås sammen for å aktivere utskrifter på 2,5m x 3,05m. Sammen med et kraftig vakuumsystem for effektivt feste av stive medier, trenger operatøren kun sekunder på å laste selv de største platene, med perfekt registrering. Med enkel medielasting kan én operatør enkelt betjene to skrivere samtidig, med produksjon av nærmere 50 plater i timen i produksjonsmodus.

Arizona 6100-serien har nærmere 27 000 piezoelektriske dyser fordelt på syv printkanaler og produserer utskrifter raskt og pålitelig, med hastigheter opp til 155m² i timen. Det nyutviklede vedlikeholdssystemet gir automatisert, håndfri rengjøring av skriverhodet, på mindre enn 25 sekunder per farge. Med den prisbelønte Océ VariaDot™ utskriftsteknologien, som også brukes i de andre Arizona-skriverne, tilbyr Océ Arizona 6100-serien nær fotografisk utskriftskvalitet, samtidig som den bruker LightCyan og LightMagenta for pålitelig utskrift i selv de raskeste produksjonsmoduser. Active Pixel Placement Compensation sikrer at hver piksel er justert akkurat i henhold til ment plassering, for nøyaktig og enhetlig utskrift over hele utskriftsflaten.

Océ Arizona 6100-serien kommer med 6 eller 7 printkanaler og kan lett utvides fra 6 til 7. Med 7 blekkanaler kan man produsere applikasjoner med hvitt blekk. Et maskinvare-/programvare-grensesnitt gir enkel integrasjon med tredjeparts automatisering- og arbeidsflytsystemer.

Les videre

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Onlinetrykkeri begynner å selge materialer

Unitedprint, som driver nettrykkeriet Print24, begynner å selge materialer via merket Infowerk. Dette gjelder blant annet papir, plater og kartong.
Toivo

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676