Océ VarioStream 4000 fra Canon

PUBLISERT: 4 juni 2014
OPPDATERT: 4 juni

oce_variostream4000_small19. mai lanserte Canon Océ VarioStream 4000, ett av selskapets mest allsidige utskriftssystemer hittil. Nydesignede Océ VarioStream 4000 er en rullbasert tonerskriver med enkeltsidig/tosidig sort-hvitt-utskrift som er spesialutviklet for å øke fleksibiliteten hos datasentre, utskriftsleverandører og trykkerier med middels til meget høye utskriftsvolumer.

–Alle virksomheter er interessert i å redusere kostnadene og effektivisere produksjonen der det er mulig, sier Svein Moe Ihler, Nordic Marketing Manager, Commercial Print i Canon Norge. – Produktive og flerfunksjonelle Océ VarioStream 4000 gir deg mulighet til det og mer til. Den er spesialutviklet for interne datasentre og trykkerier som produserer en rekke ulike trykkejobber på en og samme enhet, slik at de kan utvide tjenestetilbudet og øke volumene på en rask og kostnadseffektiv måte.

Det siste tilskuddet i VarioStream produktserien kan enkelt konfigureres for en rekke formål og kan brukes som en kostnadseffektiv produksjonspresse for store volum innen grafisk bransje eller som et MICR-system (Magnetic Ink Character Recognition). Med produksjonshastigheter fra 180 til 1 200 sider i minuttet og enkeltsidig og tosidig utskrift i A4-format med to sider per ark, er rullbaserte VarioStream 4000 velegnet til transaksjonsutskrift, transpromo og direkte reklame.

Ved å kombinere etablerte standarder med banebrytende teknologi i et nytt konsept, kan VarioStream 4000 skilte med fleksibilitet som er enestående i markedet. Maskinen kan konfigureres for enkeltsidig eller dobbeltsidig trykk, og er utstyrt med en rekke anerkjente, avanserte Océ-funksjoner som sikrer suveren ytelse for alle typer trykkejobber. Océ Quick Change Developer Station gjør det enkelt å bytte mellom f.eks MICR og standard toner, mens Océ Enhanced Print Quality – en innovativ teknikk for tonerpåføring – sikrer grafisk trykk med høy utskriftshastighet og -kvalitet på en rekke ulike medier.

Automatisk gjenkjenning av filoppløsning støtter 240, 300 og 600 dpi datastrømmer (inkludert blandede oppløsninger) og gjør det enkelt for operatørene å veksle mellom trykkejobber uten manuell håndtering. VarioStream 4000 kan også integreres med en intern stabler, som håndterer papir og skjemaer fra stack eller rull, med eller uten hull for mating.

VarioStream 4000 er utstyrt med den nyeste og mest avanserte SRA-kontrollerteknologien som gjør det enkelt for kundene å integrere maskinen med andre rullbaserte Canon-maskiner i produksjonslinjen. Selv jobber som vanligvis produseres på digitale fargeproduksjonsmaskiner, kan skrives ut på VarioStream 4000 uten modifikasjoner i førtrykk. Den kan også brukes til prøvetrykk eller som en avlastningsmaskin for Canons avanserte blekkskrivere. I tillegg gir det moderne grafiske brukergrensesnittet enkel og intuitiv betjening, noe som resulterer i høy tilgjengelighet og effektivitet med minimal oppstartstid og økt produktivitet. Det er også støtte for IS/3 (interchange set) som gir forbedret driftseffektivitet og høyere grad av interoperabilitet mellom AFP-produkter.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676