Arctic Paper slipper inkjetpapir

PUBLISERT: 10 juni 2014
OPPDATERT: 10 juni

Arctic Paper introduserer nå Amber Highway, en ny papirkvalitet for det raskt voksende markedet for transaksjonstrykk. Papiret lanseres i to separate kvaliteter – Amber Highway Regular og Amber Highway Super.

Amber Highway er et høyhvitt, ubestrøket, trefritt finpapir som er utviklet spesielt for å passe moderne høyhastighetstrykking med inkjet. Hovedsakelige anvendelsesområder er transaksjonstrykk, direkte reklame og magasintrykk.

Amber Highway Regular er spesielt utviklet for såkalt transaksjonstrykk, egnet for produkter som for eksempel kontoutdrag fra banker og kredittkortfakturaer. Kvaliteten er særlig egnet for inkjet-trykk i svarthvitt, med enklere fargetillegg.

Amber Highway Super er førstevalget når det handler om inkjet-trykking i fullfarge. Dette er vanlig for eksempel innen såkalt transpromotrykk, der kontoutdrag går ut sammen med personlige tilbud og annonser til kunder innen dagligvarehandel, klær, drivstoff og lignende, som del av spesielle lojalitets- eller kundeprogrammer.

Amber Highway produseres ved Arctic Papers bruk i Kostrzyn i Polen, der den årlige produksjonen beregnes å nå 30 000 tonn i løpet av noen år. Allerede nå er papiret tilgjengelig i hele Europa, og papirprøver kan bestilles fra nærmeste Arctic Paper salgskontor.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676