Thure trykk flytter etter 50 år

PUBLISERT: 16 juni 2014
OPPDATERT: 16 juni

thuretrykk_web(Skien – Telemarksavisa) Jan Thure Halvorsen innrømmer at det er vemodig å flytte trykkeriet fra Snipetorp der familiebedriften har holdt til i 50 år, men har innsett at lokalene på 1000 kvadratmeter har blitt for trange til produksjonen. Sannsynligvis vil det nye lokalet finne sted på Rødmyr, der trykkeriet skal etableres i 2000–3000 kvadratmeter nye lokaler i løpet av de to neste årene.

– Når vi må flytte på paller for å kunne bruke noen av maskinene, har det blitt for trangt her. Vi har begynt med storformat og skilting, og det er plasskrevende, og vi trenger nok plass til nye maskiner, sier Halvorsen til Telemarksavisa.

Mens andre trykkerier sliter i en tøff bransje der stadig flere bestillinger havner i utlandet, har Thure trykk klart å opparbeide seg en solid posisjon i markedet. Regnskapstallene viser at trykkeriet i 2012 hadde driftsinntekter på over 20 millioner kroner og en egenkapital på tre millioner kroner som i fjor økte til over fire.

Thure Trykk nettsted

Les videre

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

HP og Canva vil demokratisere design og printing

HP annonserte i dag et strategisk flerårig globalt partnerskap med Canva, en plattform for visuell kommunikasjon. Samarbeidet har som mål å gi millioner av Canva-brukere over hele verden muligheten til å enkelt designe online, lage visuelt innhold og printe lokalt.
hp-canva

Horizon snur arket med tre nye samarbeid

Etterbehandlingsleverandør Horizon skriver nye kapitler med tre ferske samarbeid. Nå kan de hjelpe trykkeriene fra trykk til ferdig bok i både mykt og hardt omslag.
HID_03-1

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676