Årsberetningen for grafisk i trykken

PUBLISERT: 24 juni 2014
OPPDATERT: 21 mars

arsberetning
– Det er aldri kjedelig å være en del av grafisk bransje. Hele tiden er det nye utfordringer, kontinuerlig omstilling og jakt etter de gode løsningene. Vi opplever opp- og nedturer, feirer små og store seiere, skriver styreleder Ketil H. Sivertsen i årsberetningen for 2013.

– Tidligere konkurrenter finner sammen og styrker sin markedsposisjon. I en hektisk og turbulent hverdag er det godt å ha tilhørighet til et godt og stabilt bransjefellesskap. Grafisk bransjeforening – print og kommunikasjon spiller en viktig rolle med de gode sosiale møteplassene, faglig påfyll og med et våkent blikk for oss på trender og utvikling, fortsetter styrelederen.

Årsberetningen som blir distribuert til samtlige medlemmer av Grafisk bransjeforening – print og kommunikasjon er produsert hos Grøset Trykk. Mediedesigner Joakim Viken har laget årsberetningens profil i år.

Kilde: Grafisk bransjeforening – print og kommunikasjon

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag