Ny høyoppløselig monitor fra Samsung

PUBLISERT: 24 juni 2014
OPPDATERT: 24 juni

samsunghqSD850 kombinerer form og funksjonalitet for å vekke skaperlysten og øke produktiviteten

Samsungs nyeste monitor heter SD850 og kommer i to størrelser, 27 tommer og 32 tommer. Den nye modellen er skapt spesielt for personer som skaper og redigerer digitalt innhold. Med fokus på funksjon, bildekvalitet og design har Samsung utviklet en monitor som vekker den kreative siden hos brukeren og øker produktiviteten.

Den tynne rammen drar brukerens øyne til skjermen og skaper en mindre distraherende opplevelse. Monitoren har en ergonomisk fot som kan stilles inn på fire forskjellige nivåer. Baksiden er stilren, uten forstyrrende elementer.

SD850 har en innsynsvinkel på 178 grader og en oppløsning på 2560×1440 (WQHD). Dette er dobbelt så høy oppløsning som på en tradisjonell HD-skjerm. Skjermen viser farger som inneholder hundre prosent av fargerommet sRGB. Med rundt 3,7 millioner piksler får bildene enda klarere detaljer, noe som gjør de mer levende og virkelighetsnære. En tradisjonell skjerm i full-HD har rundt to millioner piksler.

Skjermen viser bilde-i-bilde i 720p, og to forskjellige bilder side om side fra ulike kilder, som for eksempel en laptop og en stasjonær PC. Dette kan være hendig for både kreatører og formgivere.

Eco Light Sensor justerer automatisk lysstyrken etter lysforholdene utenfor, for å spare energi. SD850 er TCO-sertifisert. Anbefalt utsalgspris for 27-tommeren er kr 3 500, og kr 4 400 for 32-tommeren.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1