Ny ansvarlig for 2ndLife-maskiner i Ricoh

PUBLISERT: 24 juni 2014
OPPDATERT: 21 mars
Jarl Jonsson
Jarl Jonsson

Jarl Jonsson har gått over i ny stilling som ansvarlig for Ricohs nye 2ndLife-program. Han skal ha ansvaret for å utvikle rutiner og prosesser for kontroll, klargjøring og salg av brukte maskiner.

2ndLife-maskiner er et nytt satsingsområde for Ricoh. Maskiner som godkjennes for gjenbruk gjennomgår en grundig kontroll og overhaling, deler byttes og harddisker slettes. De ferdige 2ndLife-maskinene har samme ytelse og garantier som nye produkter og vil være et fullgodt alternativ til å kjøpe nytt.

– 2ndLife er et program vi har startet med forankring i vår miljøsatsing. Forrige generasjons produkter har samme ytelse som nye produkter med rett bruk, så det er derfor viktig for oss at disse maskinene fortsatt er i produksjon. Som 2ndLife Program Manager har jeg også ansvar for å utvikle supplerende tjenester tilknyttet forrige generasjons produkter, ikke bare Ricoh MFP-maskiner. Det er en spennende oppgave jeg har fått, og jeg gleder meg til å videreutvikle tilbudet vårt etter våre kunders behov, sier Jarl Jonsson.

Ricoh er nå først ute på det norske markedet med å tilby en komplett dataslettingstjeneste for brukte multifunksjonsmaskiner. På denne måten kan bedrifter beskytte konfidensiell informasjon også etter enhetens levetid. Kundene vil motta sertifikat på utført sletting og kan være trygge på at informasjon ikke kommer på avveie.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag