Ny ansvarlig for 2ndLife-maskiner i Ricoh

PUBLISERT: 24 juni 2014
OPPDATERT: 21 mars
Jarl Jonsson
Jarl Jonsson

Jarl Jonsson har gått over i ny stilling som ansvarlig for Ricohs nye 2ndLife-program. Han skal ha ansvaret for å utvikle rutiner og prosesser for kontroll, klargjøring og salg av brukte maskiner.

2ndLife-maskiner er et nytt satsingsområde for Ricoh. Maskiner som godkjennes for gjenbruk gjennomgår en grundig kontroll og overhaling, deler byttes og harddisker slettes. De ferdige 2ndLife-maskinene har samme ytelse og garantier som nye produkter og vil være et fullgodt alternativ til å kjøpe nytt.

– 2ndLife er et program vi har startet med forankring i vår miljøsatsing. Forrige generasjons produkter har samme ytelse som nye produkter med rett bruk, så det er derfor viktig for oss at disse maskinene fortsatt er i produksjon. Som 2ndLife Program Manager har jeg også ansvar for å utvikle supplerende tjenester tilknyttet forrige generasjons produkter, ikke bare Ricoh MFP-maskiner. Det er en spennende oppgave jeg har fått, og jeg gleder meg til å videreutvikle tilbudet vårt etter våre kunders behov, sier Jarl Jonsson.

Ricoh er nå først ute på det norske markedet med å tilby en komplett dataslettingstjeneste for brukte multifunksjonsmaskiner. På denne måten kan bedrifter beskytte konfidensiell informasjon også etter enhetens levetid. Kundene vil motta sertifikat på utført sletting og kan være trygge på at informasjon ikke kommer på avveie.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1