Stor oppgradering av Esko Suite

PUBLISERT: 24 juni 2014
OPPDATERT: 24 juni

esko_suite_14Esko frigir nå neste store oppgradering av softwarepakken Suite til emballasjebransjen. Suite versjon 14 inneholder flere innovasjoner, som blant annet er et resultat av feedback fra brukerne.
Det er fem markante trender i emballasjebransjen som har hatt innflytelse på funksjonaliteten
– automatisering
– intelligente mønstre
– kvalitet
– grensesnitt
– integrasjon med andre tjenester og samarbeidspartnere.

Web Center

Værktøjet er nå 64-bit basert og understøtter html5 i vieweren, hvilket vil forenkle tredjeparts integrasjon. Også koblingen mellem de enkelte Esko-programmene blir bedre. Blant annet blir det enklere og mer transparent å sende data mellom Web Center og Artios CAD.

Automation Engine

Suite 14 har fått en mer robust integrasjonsplattform, som ikke er begrenset til xml og jdf. I Automation Engine værktøyet Connect finnes nye funksjoner som ytterligere eliminerer behovet for manuelle inntastninger i prepress. Med Connect blir det dessuten mulig å lage integrasjon med en rekke eksterne systemer som f.eks. MIS og distribusjonssystemer, samt web- og cloudbaserte programmer. Dessuten er det i Automation Engine mulighet for å automatisk konvertere spesielle varemerkefarger til en Equinox fargeprofil, noe som skal kunne minske behovet for spesialfarger.

Artios CAD

Her har Esko blant annet arbeidet på å forbedre 3D rendringen av flere emballasjetyper. Det er også nye funksjoner til fremstilling av stansformer, som skal øke både presisjon og produktivitet.

Store Visualizer og Studio

En ny funksjon, utviklet i samarbeid med Vtales, gir mulighet til å kunne plassere virtuelle emballasjer i fotografiske bilder, for å se hvordan varen tar seg ut i et butikkmiljø.
I den nye Studio er det intergrert en Augmented Reality viewer, som gir mulighet til å se varen på mobile enheter i et konkret butikkmiljø.
Esko Suite 14 frigis i begynnelsen av juli.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1