Øker markedsandeler med nye arbeidshester

PUBLISERT: 7 juli 2014
OPPDATERT: 21 mars

artoff890Vestfjorden Grafisk i Asker må ha det beste utstyret. De jobber tross alt under det freidige mottoet: «Noen synes vi er fantastiske. Vi synes det holder med superbest.» Nå har trykkeriet fått hjelp av to avanserte arbeidshester: Kodak Nexpress SX og Ricoh Pro C901.

Vestfjorden Grafisk fokuserer på kompromissløs kvalitet og bredde i tilbudet. Nå kan de tilby enda flere løsninger til nye og gamle kunder. Med Kodak-maskinen kan Vestfjorden Grafisk trykke på medier som er opptil 36 tommer (914 mm) lange.

– I tillegg til CMYK kan Vestfjorden Grafisk nå printe med rød, grønn, blå, gull, perlemor og fluoriserende toner som gir sikkkerhetsmerker i blacklight. Man kan også velge Clear ink, til fernissering i matt, high-gloss eller spot-glossing. Og med Raised Ink kan de tilby trykksaker som er en opplevelse for både øyne og fingertupper, sier Roy Sørensen hos Ricoh Norge, som leverer maskinene.

Tidligere i år ble det installert en lik maskin hos Trykkpartner i Trondheim, en innovativ trykkebedrift som stadig ligger helt i front med ny teknologi som tilfører kundene en merverdi på trykksaker. Ricoh Norge opplever suksess med egne maskiner og har et godt og nært samarbeid med Kodak. Med den nye løsningen for Vestfjorden Grafisk styrker Ricoh sin posisjon som en markedsleder innen produksjonsutskrift.

Om maskinene

Kodak Nexpress SX
Kodak Nexpress SX

Kodak Nexpress SX3300 er en robust og fleksibel maskin, velkjent for å gi flere jobber per skift og mer profitt per side. De 36 tommer lange arkene gir 40 prosent mer materiale å trykke på, noe som igjen øker antallet løsninger trykkeriet kan tilby. Kodak Nexpress kan også leveres med unike blekktyper: Gold Dry Ink. er et gullblekk med en «gnistrende» effekt som gir materialet et metallisk utseende. Dimensional Ink er et teksturblekk som gir trykksaken en taktil effekt. Funksjonen Intelligent Calibration System sikrer konsekvent og presis fargegjengivelse.

Ricoh Pro™C901 Graphic Arts
Ricoh Pro™C901 Graphic Arts

Ricoh Pro™C901 Graphic Arts + er et avansert og ledende system for digital produksjonsutskrift i farger. Maskinen tar kvalitet og pålitelighet til et nytt nivå. En rekke funksjoner for arbeidsflyt, mating og etterbehandling sørger for at C901 passer til enhver jobb, stor eller liten. Nye teknologiske løsninger gir formidabel produktivitet og offset-lik fargegjengivelse – med alle fordelene ved digitaltrykk.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

For få utdannes – "Situasjonen begynner å bli kritisk"

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie