Konica Minoltas raskeste fargeproduksjonsmaskiner

PUBLISERT: 11 august 2014
OPPDATERT: 11 august

Med utskriftshastighet på henholdsvis 100 og 85 spm er bizhub PRESS C1100 og C1085 som ble lansert i Juli Konica Minoltas raskeste fargeproduksjonsmaskiner.

konica-minolta-press-web390

bizhub PRESS C1100 og C1085 er nye maskiner tilpasset profesjonelle aktører med behov for svært gode printresultater på et variert utvalg av medier og hvor høy produktivitet og stabilitet er et krav. Maskinene kjører med full (100/85 spm) utskriftshastighet på media fra 55 til 350 g/m². Stabil papirmating garanteres fra opptil tre papirmateenheter med vakuuminntrekk med en samlet kapasitet på 13 890 ark.

bizhub PRESS C1100 og C1085 kan leveres med Konica Minoltas robuste etterbehandlingsalternativer inkludert hefteproduksjon, liminnbinding, automatisk ringinnbinding og selvsagt utleggsmagasiner med en kapasitet på helt opptil 10 000 ark.

– Med bizhub PRESS C1100 og C1085 tar vi det neste skrittet innen digitaltrykk etter den store suksessen vi oppnådde med vårt første produksjonssystem og med mottagelsen maskinene fikk på IPEX har vi mye å se frem til, sier Morten Hegge, Produktsjef i Konica Minolta Norge.

Kilde: Pressemelding

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1