Arctic Paper utvider sitt samarbeid med Lyche

PUBLISERT: 25 august 2014
OPPDATERT: 21 mars

Arctic Paper har over flere år hatt et samarbeid med Lyche vedrørende produksjon og salg av sine Munken konvolutter. Nå utvides dette samarbeidet til også å gjelde salg av finpapirkvaliteter i rispakker.
Tilsvarende samarbeid har man over lengre tid utviklet meget positivt sammen med Kuvertteamet i Sverige, som er en del av samme konsern som Lyche.

Leif-Arne Karlsen i Arctic Paper
Leif-Arne Karlsen i Arctic Paper

– Vi satser nå på å overføre de samme gode elementene i Norge sier administrerende direktør i Arctic Paper, Leif-Arne Karlsen. – Vi har en egen sterk salgsorganisasjon som ivaretar effektive salgsprosesser for vårt konsern. Samtidig er det viktig å ha en så stor tilgjengelighet i markedet som mulig for våre kjente merkevarer. Lyche med sin struktur, er veldig kompletterende for oss, tilføyer Karlsen.

Patrik Sjölin i Lyche
Patrik Sjölin i Lyche

– Lyche Konvolutt har en ny strategi som innebærer at vi ønsker å øke bredden i vårt tilbud, sier Patrik Sjölin, administrerende direktør i Lyche Konvolutt. – Etter flere års samarbeid med Arctic Paper som produsent og selger av deres Munken konvolutter, er vi veldig stolte av å få muligheten til å selge rispakket finpapir fra Arctic Paper til det grafiske markedet i Norge, fortsetter han.
Dette er første steget i en stor offensiv satsing for Lyche om å bli en større og bredere leverandør til det grafiske markedet i Norge, avslutter Sjölin.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1