Arctic Paper utvider sitt samarbeid med Lyche

PUBLISERT: 25 august 2014
OPPDATERT: 21 mars

Arctic Paper har over flere år hatt et samarbeid med Lyche vedrørende produksjon og salg av sine Munken konvolutter. Nå utvides dette samarbeidet til også å gjelde salg av finpapirkvaliteter i rispakker.
Tilsvarende samarbeid har man over lengre tid utviklet meget positivt sammen med Kuvertteamet i Sverige, som er en del av samme konsern som Lyche.

Leif-Arne Karlsen i Arctic Paper
Leif-Arne Karlsen i Arctic Paper

– Vi satser nå på å overføre de samme gode elementene i Norge sier administrerende direktør i Arctic Paper, Leif-Arne Karlsen. – Vi har en egen sterk salgsorganisasjon som ivaretar effektive salgsprosesser for vårt konsern. Samtidig er det viktig å ha en så stor tilgjengelighet i markedet som mulig for våre kjente merkevarer. Lyche med sin struktur, er veldig kompletterende for oss, tilføyer Karlsen.

Patrik Sjölin i Lyche
Patrik Sjölin i Lyche

– Lyche Konvolutt har en ny strategi som innebærer at vi ønsker å øke bredden i vårt tilbud, sier Patrik Sjölin, administrerende direktør i Lyche Konvolutt. – Etter flere års samarbeid med Arctic Paper som produsent og selger av deres Munken konvolutter, er vi veldig stolte av å få muligheten til å selge rispakket finpapir fra Arctic Paper til det grafiske markedet i Norge, fortsetter han.
Dette er første steget i en stor offensiv satsing for Lyche om å bli en større og bredere leverandør til det grafiske markedet i Norge, avslutter Sjölin.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag