RISO lanserer print-to-mail løsning

riso_printtomail_webSkriverleverandøren RISO har utviklet en løsning som både printer personaliserte utsendelser og konvolutter i fire farger samt konvolutterer. Kapasiteten ligger på opp til 2200 eksemplarer per time, inklusive print, falsing og konvoluttering.
– Med vår løsning kan servicebyråer få en kompakt løsning på en liten overflate på 2,5 x 2,5 kvadratmeter, som kan lage postale utsendelser klare til å sendes sier Richard Mattina, RISO.
Print-to-mail-løsningen er basert på en RISO ComColor 9150 eller 7150 og en nyutviklet konvolutteringsmaskin som heter Wrapping Envelope Finisher. Systemet ble først vist på Print13 i Chicago i fjor, og slippes nå kommersielt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: