RISO lanserer print-to-mail løsning

PUBLISERT: 25 august 2014
OPPDATERT: 25 august

riso_printtomail_webSkriverleverandøren RISO har utviklet en løsning som både printer personaliserte utsendelser og konvolutter i fire farger samt konvolutterer. Kapasiteten ligger på opp til 2200 eksemplarer per time, inklusive print, falsing og konvoluttering.
– Med vår løsning kan servicebyråer få en kompakt løsning på en liten overflate på 2,5 x 2,5 kvadratmeter, som kan lage postale utsendelser klare til å sendes sier Richard Mattina, RISO.
Print-to-mail-løsningen er basert på en RISO ComColor 9150 eller 7150 og en nyutviklet konvolutteringsmaskin som heter Wrapping Envelope Finisher. Systemet ble først vist på Print13 i Chicago i fjor, og slippes nå kommersielt.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12