Océ-presser sertifisert for bokproduksjon

mbo_book_prodGjennom et nytt samarbeid har ferdiggjøringsleverandøren MBO Digital sammen med Canon sertifisert anvendelsen av sine bokproduksjonssystemer med Océ Jetstream 5500 och Oce Colorstream 3000.
Sertifiseringen gjelder linjene på 762 respektive 508 millimeter og innebærer at man kan produsere individuelle inlegg, arkede og trimmet, klart for omslag.
Den store løsningen på 762 millimeters bredde har blitt sertifisert for bruk med Océ Jetstream 5500. Den består av flere moduler, blant annet for arking, mating og lommefalsing. Løsningen har gjenomgått rigide tester med ulike overflatevekter på mellom 80-90 gram. Ifølge MBO skal etterbehandlingen kunne holde tritt med digitalpressens hastighet på rundt 150 meter per minutt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *