Pris til Heidelbergs falsemaskiner

stahlfolderHeidelbergs nye generasjon av falsemaskiner Stahlfolder TX/KX har nylig blitt belønnet med Printing Industries of Americas (PIA) Technology Award 2014. Stahlfolderen ble presentert som prototype på DRUPA i 2012, men er nå ute i en rekke bedrifter, som kan fortelle om markante produktivitetsforbedringer.
Stahlfolderen har blitt belønnet for sin suksess med å integrere Stream Feeder teknologien fra Heidelbergs trykkpresser i falsemaskinen. Teknologien reduserer behovet for manuell betjening og øker produktiviteten med opp mot 50 % sammenlignet med konvensjonell produktion. Dessuten gir den færre feederfeil, og den er mer ergonomisk for operatøren.
Kunder som installerer Stahlfolderen erstatter typisk 2-3 konvensjonelle falsemaskiner. Dessuten blir hele arbeidsflyten smalere, da behovet for mellomlagring reduseres kraftig. Begge deler frigir gulvplass og lageromkostninger, og er med å sikre en sunnere forretning.
– Heidelberg’s Stahlfolder PFX Feeder åpner en ellers uoverkommelig flaskehals, i dagens overopphetede postpressavdelinger, sier Mark Bohan, visepresident for teknologi og forskning i Printing Industries of America. – Vår jury var imponert over de besparelser, produktivitetsforbedringer og dermed potensielle inntjeningsmuligheter, denne maskinen tilbyr, avslutter han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: