Xeikon øker hastigheten med 60 %

Xeikon har annonsert den største forbedringen innen digital emballasjeproduksjon på 15 år. Med sin nye maskin, kalt Cheetah, øker de hastigheten med 60 % i forhold til den hittil hurtigste på markedet. Med 30 meter i minuttet er det verdens hurtigste digitale 5-fargers etikettmaskin. Den er kun beregnet til selvklebende og trykkfølsomme etiketter.

– Denne hastighetsøkningen representerer et stort skritt forover for den digitale trykkteknologien. Den vil bringe Xeikon etikettrykkerier inn i en ny æra hva angår produktivitet og effektivitet, og den vil gi dem langt større fleksibilitet i forhold til kundenes ønske om kortere time-to-market, sier Patrick van Baelen, Visepresident for Xeikon World Wide Marketing.

– Xeikon Cheetah minsker avstanden mellom digital og tradisjonell flexo/offset produksjon av etiketter. Utover dette gir hastighetsøkningen dessuten samlet lavere produksjonsomkostninger.

Les mer hos Xeikon

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *