Xerox-modeller for lettere produksjonsmiljø

PUBLISERT: 22 september 2014
OPPDATERT: 22 september

xerox_colour_C60_3Xerox Color C60/C70 er firmaets nyeste maskiner i det lettere produksjonssegmentet. Oppløsningen ligger på 2400 x 2400 dpi og modellene skal ha fått en forbedret nøyaktighet fra forside til bakside. Foruten å kunne trykke på en lang rekke av forskjellige papirkvaliteter, kan pressene også trykke på vinylskilt, polyesterstreamers og ikke minst tøy.
Det er Xerox sin Emulsion Aggregation (EA) toner som med sitt unikt lave smeltepunkt gjør at man kan trykke på substrater med stor overflatevariasjon.
Begge modeller har integrerte ferdiggjøringsfunksjoner som hefting, hulling, falsing og forkantstrimming.
Utskriftshastigheten er på opp til 70 sider i minuttet i farger og 75 sider i minuttet i svarthvitt. Som bruker har man valget mellom fire forskjellige ripper fra Xerox og EFI.
Printerne presenteres på GraphExpo i Chicago i slutten av denne måneden. Prisen i USA angis til 34.900 dollars.

Mer informasjon på Xerox nettsted.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1