Epson lanserer EcoTank

PUBLISERT: 25 september 2014
OPPDATERT: 25 september

ecotankEcoTank – en ny utskriftsmåte: Epson lanserer skrivere med blekktanker – og med nok blekk til to års forbruk.
Med L355 og L555 tilbyr Epson en ny måte å skrive ut på. Resultatet er svært lave kostnader og enkle, problemfrie utskrifter til både hjemmebrukere og småbedrifter. EcoTank-skriverne leveres med nok blekk i tanken til å skrive ut 4000 sider med svart blekk og 6500 sider med farger. Epson mener at dette systemet vil redusere utskriftskostnadene med gjennomsnittlig 65 %. Det er flere faktorer som gjør denne generelle prisreduksjonen på utskrifter mulig, blant annet reduserte omkostninger i forbindelse med produksjon, pakking og transport av blekkpatroner.

EcoTank-skriverne bruker blekktanker med ekstremt høy kapasitet, som enkelt kan etterfylles med originalblekk fra Epson. Skriverne klargjøres i tre enkle trinn: fyll blekktankene, slå på skriveren og klargjør blekksystemet. Når det er på tide å etterfylle, trenger du ikke blekkpatroner – bare enkle, rimelige flasker med blekk. Med dryppfrie helletuter er det enkelt å etterfylle tanken.

– De siste fire årene har vi solgt over ti millioner produkter med blekktanksystemer over hele verden. Nå kan vi – med denne nye metoden – møte etterspørselen i Vest-Europa, der forbrukerne ønsker en tilsvarende rimelig utskriftsløsning uten blekkpatroner, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Både L555 og L355 kan skrive ut, kopiere og skanne, og L555 kan i tillegg til dette brukes som faks og har en 30-siders automatisk dokumentmater og en tolinjers LCD-skjerm som gjør den enda mer brukervennlig. De har Wi-Fi-tilkobling, slik at de kan deles eller brukes fra flere steder i hjemmet, og Epson iPrint -kompatibiliteten gjør at man raskt og enkelt kan skrive ut dokumenter fra smarttelefoner og nettbrett. Dette blekksystemet som kan etterfylles, kommer med en Epson-garanti for ett år eller 30 000 sider for å gi deg en ekstra trygghet.

L555 og L355 er tilgjengelige fra oktober hos Elkjøp og vil koste henholdsvis kr. 3.695 og 2.895. Utskiftbare blekkflasker vil koste kr. 99.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12