KBA installerer verdens bredeste rotasjonspresse

Ifølge printweek.com har KBA utviklet en spesiell inkjetprinter til en foreløpig hemmelig kunde.
– Såvidt vi vet, er det den mest produktive high-speed produksjonsprinter på markedet, sier Oliver Barr, KBA prosjekt manager. Printeren er 1,6 meter bred og er basert på teknologien fra RotaJet 76. Det vil si at den kjører med vannbasert inkjetfarge og benytter Kyoceras inkjethoder. Den kan kjøre 150 meter i minuttet.
Den nevnte modellen er litt utenfor nummerrekken i RotaJet sammenheng. RotaJet L-serien, som ble lansert forrige måned har web-bredder fra 890 – 1.300 millimeter, avhengig av hvor mange printhoder som er installert. Valget går fra 8 til 12. Utover dette kan maskinen konfigureres fra 1/0 (1-farge, simplex) til 4/4 (4-farger, duplex) etter behov.
Ifølge Oliver Barr kan maskinene, avhengig av konfigurasjon, produsere mellom 106 og 175 millioner A4 ark per måned.
Den spesielle maskinen som de nå driver og installerer er den hittil eneste solgte modellen i den serien. Leveringstiden anslås å være 6-7 måneder.
Ytterligere informasjon kommer når kundeprosjektet er modent til det.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: