Lönne Scandinavia skifter navn til Brammer

Navneskiftet gir viktige synergier for vår videre satsing i Norge, Sverige, Danmark og Finland, sier Ole Jacob Myre, direktør for Brammer i Norden. Foto: PR.

Navneskiftet gir viktige synergier for vår videre satsing i Norge, Sverige, Danmark og Finland, sier Ole Jacob Myre, direktør for Brammer i Norden. Foto: PR.

Fra 1. januar 2015 går navnet Lönne Scandinavia over i historien. Etter at det børsnoterte selskapet Brammer overtok Lönne Scandinavia i januar i år, tar den nye eieren nå steget helt ut og endrer firmanavnet.

– Gjennom snart 70 år har Lönne Scandinavia opparbeidet seg en solid stilling og meget verdifull kundeportefølje i det nordiske markedet. Brammers visjon og strategi bak oppkjøpet, er en klar ambisjon om å styrke og utvikle denne posisjonen ytterligere. Derfor er det riktig og nødvendig at Lönne Skandinavia nå skifter navn til Brammer. Dette sier Ole Jacob Myre som er sjef for Brammer i Norden.

Brammer Group, som ble etablert i 1920, er i dag Europas ledende leverandør av produkter og tjenester til teknisk industrielt vedlikehold, reparasjoner og overhaling. Selskapet, som er representert i 22 land, har 100.000 kunder og omsatte for nærmere 8 milliarder kroner i 2013.

– Med navneskiftet får Lönne Skandinavia en synlig tilhørighet med Europas viktigste leverandør innen teknisk vedlikehold. Samtidig får Brammer en langt sterkere markedsprofil i Norden. Samlet gir navneskiftet derfor viktige synergier for selskapets videre satsing i Norge, Sverige, Danmark og Finland. For våre eksisterende kunder vil selve navneskiftet bety enklere tilgang til Brammers kompetanse og produktutvalg innen teknisk vedlikehold, sier Ole Jacob Myre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *