Ricoh åpnet europeisk kundeopplevelsessenter

PUBLISERT: 13 november 2014
OPPDATERT: 13 november
Ricohs Corporate Vice President Tadashi Furushima klipper snoren til det nye Customer Experience Center.
Ricohs Corporate Vice President Tadashi Furushima klipper snoren til det nye Customer Experience Center.

I et storstilt arrangement åpnet Ricoh tirsdag den 4. november sitt nye Customer Experience Center i Telford nær Birmingham. Senteret skal dessuten fungere som base for utviklingen av kunnskap om inkjet-teknologi og som senter for utprøving og godkjennelse av papir til de forskjellige teknologiene i Ricohs sortiment.

Senteret ble offisielt åpnet av Ricohs Corporate Vice President Tadashi Furushima, og det er Ricohs ønske at de med dette kan inngå i et tettere utviklingsarbeide med sine kunder. I senteret har de alle sine produksjonsmaskiner stilt opp i forskjellige konfigurasjoner som matcher kundenes oppsett.
Der var naturligvis stor fokus på den nye Pro VC60000 som var satt opp i en L-konfiguration med en Hunkeler skjære- og falsemaskin inline. Det er den andre installasjonen i Europa (den første er installert hos et trykkeri i Holland), og den tredje installeres i desember hos Hansa Print i Finland. Hansa Print har i alt bestilt to maskiner.
Utover dette viste Ricoh både sin 7100-serie med fem-fargemulighet, hvor den femte fargen enten kan være hvit eller blank, og den nye 9100-serien som sikter på segmenter med høyere produktivitetskrav.
Det er også mulig å gå i dybden med de nye software-løsningene TotalFlow BatchBuilder og Avanti Slingshot. TotalFlow BatchBuilder er et produksjonsstyringsverktøy, som kan integreres med det meste av grafisk produksjonsutstyr via standardprotokoller. Slingshot er et Management Information System (MIS) utviklet av Ricohs mangeårige partner Avanti.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676