Roland 700 tar neste skritt

PUBLISERT: 13 november 2014
OPPDATERT: 13 november

Roland-smallArkoffsetpressen Roland 700 blir Roland 700 Evolution og erstatter Roland 700 HS samt Roland 700 Direct Drive.
Foruten et nytt, futuristisk design får systemet også ny plattform med tekniske forbedringer for økt effektivitet, produktivitet, funksjonalitet og kvalitet, ifølge leverandøren.
Det nydesignede midtkonsollet erstatter knapper med touchscreen-paneler. Disse gir detaljert grafisk informasjon i et brukervennlig grensesnitt for både høyre- og venstrehendte.
Ny feeder og papirtransportsystem gir færre avbrudd, mindre makulatur og mindre gangavstand til feederen.
Fast fiksering av sugehodet minsker vibrasjoner og slitasje og sikrer at arkene separeres ved høye utskriftshastigheter.
Omgjorte kulelagre ved sylinderrullen forbedrer absorberingen av vibrasjoner, hvilket gjør at kulelagrene holder lengre.
I pressen finner man dessuten nå en helt ny dempende enhet som reduserer rullvibrasjoner og kanting.
En sofistikert software for rullvasksykluser minsker ytterligere stillstandtiden og gir mer eksakt dosering av fuktvæske over hele bredden. Systemet inneholder også en ny trefase-vekselstrømsmotor som kombinerer høyeste effektuttak med lavere energiforbruk samt et nytt kammerakselsystem.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676