Skipnes Etikett skjerper logistikken sin ytterligere med ny HP Indigo ws6800

Skipnes Etikett har etablert hygienesoner

Skipnes Etikett har etablert hygienesoner

Etter mer enn tre års vellykket digital produksjon i sin HP Indigo ws4500 skjerper nå Skipnes Etikett sin logistikk ytterligere. Med sin nye investering i den nyeste generasjonen HP Indigo ws6800 ser selskapet nye muligheter til å kunne tilby kundene enda større fleksibilitet og samtidig opprettholde kvalitet og kortere leveringstider.

– Vi ønsker å øke vår digitale kapasitet og har funnet den beste produksjonsløsningen fra et logistisk perspektiv. Dette vil blant annet frigjøre kapasitet i vår flexoproduksjon til fordel for de virkelig store seriene og korte våre leveringstider betraktelig, sier Geir Hagen, administrerende direktør i Skipnes Etikett.

Selv Skipnes Etikett har sett at serier som er under 3000-4000 løpemeter kan produseres mer effektivt digitalt. I tillegg er sluttresultatet det samme uavhengig av om det er digital produksjon i HP Indigo eller konvensjonell produksjon, noe som bidrar til en mer strømlinjeformet arbeidsmåte.

– Fargene i en digital HP Indigo produksjon tilbyr i dag det samme omfang som den konvensjonelle, Pantone-skalaen inkludert. Dette betyr at vi fritt kan velge produksjonsmaskin basert på størrelsen av hver serie. Det gjør oss svært fleksible, og i forlengelsen av dette selvsagt mer lønnsomme. Primært har vi fokus på etikettproduksjonen, men vi ser selvsagt også hvordan dette kan utfylle oss når det gjelder fleksibel emballasje, fortsetter Geir.

Geir Hagen

Geir Hagen

Skipnes Etikett er veldig sterk innen mat- og drikkesektoren. Med lang erfaring i å møte såvel små som store produsenter som verdsetter fleksibilitet, sikre produksjonsmetoder med korte leveringsfrister man nå svare på disse kundenes ønsker med forbedret servicenivå.

Hygienesoner

Geir også lar oss ta del av nyheten at de som første trykkeri i Skandinavia nå tilbyr etiketter produsert i hygienesoner. Selskapets nye HP Indigo ws6800 er en del av denne nye satsingen.

– I våre nye lokaler har vi etablert de samme hygienesoner som er lovfestet for mat og drikkefremstilling. Våre etiketter og emballasje møter i dag nøyaktig de samme krav som matprodusenter har i forbindelse med hygiene. Vi er de første i Skandinavia til å takle dette. I 2015 vil vi også bli hygienesertifisert, sier Geir.

Innenfor Skipnes gruppen setter man også miljøet høyt. Målet er å arbeide med minste mulige miljøpåvirkning. Selskapets nye HP Indigo ws6800, med sin CO2-nøytrale konstruksjon vil være en naturlig del av dette arbeidet. Såvel maskin som forbruksmaterialer og farger forlater HPs fabrikker uten CO2-fotavtrykk.

– Dette er uten tvil svært viktige og positive faktorer for oss som miljøbevisst leverandør, sier Geir Hagen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *