Campus Kristiania outsourcer til Canon

Svein Trønnes og Pål Nakken

Svein Trønnes og Ståle Mørch

Høyskolen Campus Kristiania outsourcer utskrift, skanning og dokumenttjenester til Canon.

Canons spesialistavdeling innen outsourcing og rådgiving, Canon Business Services (CBS), har inngått en avtale om å levere en totalløsning for utskrifts- og skannetjenester til Høyskolen Campus Kristiania. Avtalen har, dersom alle opsjoner blir brukt, en lengde på 9 ½ år med total verdi på minimum 33 millioner kroner over hele avtaleperioden.

Avtalen består av 41 multifunksjonsmaskiner, en «private cloud» for sikker print og avanserte skannetjenester basert på uniFLOW, eid og driftet av CBS. Dette innebærer at Canon leverer en sentralisert driftstjeneste, etablerer printservere og skannservere plassert ute hos kunden og har det fulle ansvaret fra ende-til-ende for alle utskrifts- og skannetjenester hos Campus Kristiania. Canon skal også etablere et internt dokumentsenter som skal betjene ca. 7 000 studenter og ansatte.

Ståle Mørch, IT sjef hos Høyskolen Campus Kristiania, forklarer at de har vært en fornøyd kunde av Canon i flere år og at utskrifts- og skannetjenester er et svært viktig tilbud til både studenter og ansatte.

– Vi ønsker å løfte den opplevde kvaliteten på vårt eksisterende tilbud både i forhold til driftsstabilitet, brukervennlighet, funksjonalitet og tilgjengelighet på både PC/Mac og mobile enheter. Samtidig ønsker vi å fokusere på kjernevirksomheten i vår IT drift. I stedet for å kurse interne ressurser ønsker vi å outsource disse tjenestene til Canon for å få behovene for utskrift- og skanning til både studenter og ansatte levert som en tjeneste.

Canon Business Services frigjør dermed interne ressurser hos Campus Christiania og øker kvaliteten og funksjonaliteten i tjenesten. Samtidig blir tilbudet til studenter og ansatte bedre ved etableringen av et dokumentsenter på Campus.

– Dette er en viktig avtale for Canon fordi vi ønsker å fokusere mer på å være en leverandør av verdiøkende tjenester. Høyskolen Campus Kristiania er en svært spennende kunde som ønsker å søke nye spennende løsninger på eksisterende utfordringer. Vi utfyller hverandre godt og vår leveranse passer meget bra inn i hvordan Campus tenker om sitt tilbud til studenter og ansatte og hvor de selv ønsker å legge fokus og arbeidskraft, sier Svein Trønnes, Direktør for Canon Business Services i Canon Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *