Campus Kristiania outsourcer til Canon

PUBLISERT: 8 desember 2014
OPPDATERT: 21 mars
Svein Trønnes og Pål Nakken
Svein Trønnes og Ståle Mørch

Høyskolen Campus Kristiania outsourcer utskrift, skanning og dokumenttjenester til Canon.

Canons spesialistavdeling innen outsourcing og rådgiving, Canon Business Services (CBS), har inngått en avtale om å levere en totalløsning for utskrifts- og skannetjenester til Høyskolen Campus Kristiania. Avtalen har, dersom alle opsjoner blir brukt, en lengde på 9 ½ år med total verdi på minimum 33 millioner kroner over hele avtaleperioden.

Avtalen består av 41 multifunksjonsmaskiner, en «private cloud» for sikker print og avanserte skannetjenester basert på uniFLOW, eid og driftet av CBS. Dette innebærer at Canon leverer en sentralisert driftstjeneste, etablerer printservere og skannservere plassert ute hos kunden og har det fulle ansvaret fra ende-til-ende for alle utskrifts- og skannetjenester hos Campus Kristiania. Canon skal også etablere et internt dokumentsenter som skal betjene ca. 7 000 studenter og ansatte.

Ståle Mørch, IT sjef hos Høyskolen Campus Kristiania, forklarer at de har vært en fornøyd kunde av Canon i flere år og at utskrifts- og skannetjenester er et svært viktig tilbud til både studenter og ansatte.

– Vi ønsker å løfte den opplevde kvaliteten på vårt eksisterende tilbud både i forhold til driftsstabilitet, brukervennlighet, funksjonalitet og tilgjengelighet på både PC/Mac og mobile enheter. Samtidig ønsker vi å fokusere på kjernevirksomheten i vår IT drift. I stedet for å kurse interne ressurser ønsker vi å outsource disse tjenestene til Canon for å få behovene for utskrift- og skanning til både studenter og ansatte levert som en tjeneste.

Canon Business Services frigjør dermed interne ressurser hos Campus Christiania og øker kvaliteten og funksjonaliteten i tjenesten. Samtidig blir tilbudet til studenter og ansatte bedre ved etableringen av et dokumentsenter på Campus.

– Dette er en viktig avtale for Canon fordi vi ønsker å fokusere mer på å være en leverandør av verdiøkende tjenester. Høyskolen Campus Kristiania er en svært spennende kunde som ønsker å søke nye spennende løsninger på eksisterende utfordringer. Vi utfyller hverandre godt og vår leveranse passer meget bra inn i hvordan Campus tenker om sitt tilbud til studenter og ansatte og hvor de selv ønsker å legge fokus og arbeidskraft, sier Svein Trønnes, Direktør for Canon Business Services i Canon Norge.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag