Epson lanserer ultrakompakt skanner med stativ

Epsons nye Perfection V39

Epsons nye Perfection V39

Epson lanserer en ny skanner: Perfection V39. Denne skrivebordsskanneren med en oppløsning på 4800 ppt har et tiltalende design, og er funksjonell og brukervennlig. Et integrert stativ gir fleksibilitet til å bruke skanneren oppreist, slik at man sparer plass.

V39 drives og kobles til med en enkelt mikro-USB, så det er ikke behov for et nettdrevet strømadapter eller andre rotete ledninger. Dermed forblir arbeidsplassen ryddig.

Et helt avtakbart deksel gjør V39 ideell for enkel skanning av tykke bøker, fotoalbum og andre innbundne elementer. Du kan også skanne bilder og dokumenter som er større enn A4 med den smarte Scan ‘n’ Stitch-programvaren. Skanne ganske enkelt originaldokumentet i A4-seksjoner, for eksempel et stort panoramabilde eller -dokument, og bruk deretter programvaren til å rotere og justere bildene etter behov før du sømløst setter det hele sammen igjen.

Når du har redigert bildene og dokumentene, kan du også bruke V39 til å lagre og dele dem på en enkel måte. Skann direkte til skylagringstjenester for å få tilgang til bildene dine fra Internett-aktiverte enheter. Den kan også skanne direkte til Facebook og Picasa.

– Denne nye modellen er ideell for brukere som ønsker en kvalitetsskanner som er brukervennlig, ultrakompakt og stilig med den ekstra fordelen som følger med den smarte Scan ‘n’ Stitch-programvaren. Forretningsbrukere kan benytte V39 til skannejobber med lavt volum, som skanning av forretningsdokumenter, bilder, ID-dokumenter og mer, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

ReadyScan LED-teknologi betyr at den ikke har oppvarmingstid. Dermed blir du ikke stående og vente for å starte skanningen. Den har også fire hurtigstartknapper for enkel drift. Skann, kopier og del skanningene, eller forvandle de skannede dokumentene til flere siders søkbare PDF-filer ved hjelp av et enkelt knappetrykk. Du kan også tildele tilpassede skannejobber til alle de fire knappene for å utføre regelmessige gjentatte skanneoppgaver raskere.

Med V39 følger også Epson Easy Photo Fix-programvaren. Dette hjelper å forbedre bildekvaliteten ved å fjerne støv, gjenopprette falmede farger og korrigere bakgrunnsbelysning. Skanneren leveres også med tekst- og dokumentforbedringsfunksjoner for å forbedre tekstskarphet, forbedre eller fjerne farger og fjerne uønsket «gjennomtrengning» fra tosidige dokumenter.

Perfection V39 er tilgjengelig fra februar 2015 til en anbefalt utsalgspris på kr 816 inkl. mva.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *