Epson lanserer ultrakompakt skanner med stativ

PUBLISERT: 8 desember 2014
OPPDATERT: 8 desember
Epsons nye Perfection V39
Epsons nye Perfection V39

Epson lanserer en ny skanner: Perfection V39. Denne skrivebordsskanneren med en oppløsning på 4800 ppt har et tiltalende design, og er funksjonell og brukervennlig. Et integrert stativ gir fleksibilitet til å bruke skanneren oppreist, slik at man sparer plass.

V39 drives og kobles til med en enkelt mikro-USB, så det er ikke behov for et nettdrevet strømadapter eller andre rotete ledninger. Dermed forblir arbeidsplassen ryddig.

Et helt avtakbart deksel gjør V39 ideell for enkel skanning av tykke bøker, fotoalbum og andre innbundne elementer. Du kan også skanne bilder og dokumenter som er større enn A4 med den smarte Scan ‘n’ Stitch-programvaren. Skanne ganske enkelt originaldokumentet i A4-seksjoner, for eksempel et stort panoramabilde eller -dokument, og bruk deretter programvaren til å rotere og justere bildene etter behov før du sømløst setter det hele sammen igjen.

Når du har redigert bildene og dokumentene, kan du også bruke V39 til å lagre og dele dem på en enkel måte. Skann direkte til skylagringstjenester for å få tilgang til bildene dine fra Internett-aktiverte enheter. Den kan også skanne direkte til Facebook og Picasa.

– Denne nye modellen er ideell for brukere som ønsker en kvalitetsskanner som er brukervennlig, ultrakompakt og stilig med den ekstra fordelen som følger med den smarte Scan ‘n’ Stitch-programvaren. Forretningsbrukere kan benytte V39 til skannejobber med lavt volum, som skanning av forretningsdokumenter, bilder, ID-dokumenter og mer, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

ReadyScan LED-teknologi betyr at den ikke har oppvarmingstid. Dermed blir du ikke stående og vente for å starte skanningen. Den har også fire hurtigstartknapper for enkel drift. Skann, kopier og del skanningene, eller forvandle de skannede dokumentene til flere siders søkbare PDF-filer ved hjelp av et enkelt knappetrykk. Du kan også tildele tilpassede skannejobber til alle de fire knappene for å utføre regelmessige gjentatte skanneoppgaver raskere.

Med V39 følger også Epson Easy Photo Fix-programvaren. Dette hjelper å forbedre bildekvaliteten ved å fjerne støv, gjenopprette falmede farger og korrigere bakgrunnsbelysning. Skanneren leveres også med tekst- og dokumentforbedringsfunksjoner for å forbedre tekstskarphet, forbedre eller fjerne farger og fjerne uønsket «gjennomtrengning» fra tosidige dokumenter.

Perfection V39 er tilgjengelig fra februar 2015 til en anbefalt utsalgspris på kr 816 inkl. mva.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676