Dag Honningsvåg ny styreleder i Teknograd

PUBLISERT: 16 desember 2014
OPPDATERT: 21 mars
Dag Honningsvåg
Dag Honningsvåg

Dag Honningsvåg har tiltrådt som ny styreleder i selskapet Teknograd. Teknograd har etablert seg som en kompetanseleverandør innenfor drift, skytjenester, hosting og medieløsninger, med blant annet Schibsted, Norsk Luftambulanse, First House og Try på kundelista. Eierne tror profesjonalisering av styret er et viktig skritt for å sikre en positiv utvikling videre, og er svært godt fornøyd med å kunne dra nytte av Dag Honningsvågs brede erfaring fra IT-selskaper.

Dag Honningsvåg har hatt sentrale lederposisjoner i en rekke norske selskaper, blant annet CA Norway, Opera Software og sist Making Waves. Dag Honningsvåg tror det er erfaringer som kan dras nytte av i Teknograd, samtidig som han sier det er viktig å huske at alle selskaper har sin egenart, kultur og sitt indre liv.

– Det er dette vi må utvikle og foredle i Teknograd, og det gleder jeg meg til å være med på. Jeg kjenner flere av personene i Teknograd fra tidligere, og beundrer dem for måten de har utviklet selskapet gjennom en årrekke. Menneskene i Teknograd er den viktigste årsaken til at jeg hadde lyst til å være med og påvirke selskapets utvikling videre. I dagens marked må leveransene skje med topp kvalitet og ”orden i sysakene”. Det har menneskene i Teknograd vist at de behersker, derfor har de et godt fundament for videre vekst og utvikling, sier DagHonningsvåg.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag