Dag Honningsvåg ny styreleder i Teknograd

Dag Honningsvåg

Dag Honningsvåg

Dag Honningsvåg har tiltrådt som ny styreleder i selskapet Teknograd. Teknograd har etablert seg som en kompetanseleverandør innenfor drift, skytjenester, hosting og medieløsninger, med blant annet Schibsted, Norsk Luftambulanse, First House og Try på kundelista. Eierne tror profesjonalisering av styret er et viktig skritt for å sikre en positiv utvikling videre, og er svært godt fornøyd med å kunne dra nytte av Dag Honningsvågs brede erfaring fra IT-selskaper.

Dag Honningsvåg har hatt sentrale lederposisjoner i en rekke norske selskaper, blant annet CA Norway, Opera Software og sist Making Waves. Dag Honningsvåg tror det er erfaringer som kan dras nytte av i Teknograd, samtidig som han sier det er viktig å huske at alle selskaper har sin egenart, kultur og sitt indre liv.

– Det er dette vi må utvikle og foredle i Teknograd, og det gleder jeg meg til å være med på. Jeg kjenner flere av personene i Teknograd fra tidligere, og beundrer dem for måten de har utviklet selskapet gjennom en årrekke. Menneskene i Teknograd er den viktigste årsaken til at jeg hadde lyst til å være med og påvirke selskapets utvikling videre. I dagens marked må leveransene skje med topp kvalitet og ”orden i sysakene”. Det har menneskene i Teknograd vist at de behersker, derfor har de et godt fundament for videre vekst og utvikling, sier DagHonningsvåg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: