Heidelberg tilbyr konsulentbistand

Med Performance Plus åpner Heidelberg for en ny type relasjon til kunden. Heidelberg har selvsagt en god og bred innsikt i hvordan forskjellige trykkerier verden over utnytter deres trykkmaskiner. Dessverre har mange trykkerier en Overall Equipment Efficiency (OEE) på under 30 %. Dette er den direkte foranledningen til at Heidelberg ser en mulighet for å hjelpe sine kunder og samtidig gjøre forretning på dette området.
I Performance Plus programmet arbeider Heidelbergs konsulenter sammen med kunden om å identifisere svakheter i produksjonsprosessen, og bla. med lean-verktøy søker de både å gjøre de nødvendige endringene og å forankre de i organisasjonen.
En annen del av pakken er Remote Monitoring, som betyr at trykkpressen løpende analyseres og data sendes til Heidelbergs eksperter. Formålet er å fange opp avvik i pressens funksjoner, før de utvikler seg til utilsiktede maskinstans.
Performance Plus ble satt igang som pilot-projekt i USA for et halvt år siden med stor suksess. Nå er i alt 20 bedrifter med i ordningen, som stille og rolig vil bli rullet ut i resten av verden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *