Tre Konica Minolta maskiner vant BLI 2015 PRO Awards

PUBLISERT: 18 desember 2014
OPPDATERT: 18 desember

kon_min_awardsTre produksjonsmaskiner fra Konica Minolta – bizhub PRESS 1052, 2250P og C1100 – ble nylig hedret med BLI PRO Awards i segmentet for produksjonsmaskiner. Det er tredje året på rad at Konica Minolta har vunnet den ettertraktede prisen. Hvert printsystems ytelse har tydelig imponert BLI juryen.

David Sweetnam, leder for BLIs europeiske Lab og forskningstjenester sier at C1100 leverer en imponerende «all-round» ytelse» mens PRESS 2250P er et «utmerket og kostnadseffektivt valg». Pete Emory, BLI Director of Laboratory Testing, beskrev PRESS 1052 som en «god blanding av alt som er viktigst i svart-hvitt produksjonsmiljøer».

– Vi er spesielt fornøyd med at den nye 100 siders fargemaskinen PRESS C1100 har blitt tildelt BLI prisen. Dette var ingen overraskelse, PRESS C1100 med full maskinhastighet på media opp til 350 g/m², en suveren printkvalitet og et allsidig bruksområde har blitt meget godt mottatt i markedet, sier produktsjef Morten Hegge.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676