Tre Konica Minolta maskiner vant BLI 2015 PRO Awards

kon_min_awardsTre produksjonsmaskiner fra Konica Minolta – bizhub PRESS 1052, 2250P og C1100 – ble nylig hedret med BLI PRO Awards i segmentet for produksjonsmaskiner. Det er tredje året på rad at Konica Minolta har vunnet den ettertraktede prisen. Hvert printsystems ytelse har tydelig imponert BLI juryen.

David Sweetnam, leder for BLIs europeiske Lab og forskningstjenester sier at C1100 leverer en imponerende «all-round» ytelse» mens PRESS 2250P er et «utmerket og kostnadseffektivt valg». Pete Emory, BLI Director of Laboratory Testing, beskrev PRESS 1052 som en «god blanding av alt som er viktigst i svart-hvitt produksjonsmiljøer».

– Vi er spesielt fornøyd med at den nye 100 siders fargemaskinen PRESS C1100 har blitt tildelt BLI prisen. Dette var ingen overraskelse, PRESS C1100 med full maskinhastighet på media opp til 350 g/m², en suveren printkvalitet og et allsidig bruksområde har blitt meget godt mottatt i markedet, sier produktsjef Morten Hegge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *