Mer effektiv skjæreplotter fra Roland

PUBLISERT: 15 januar 2015
OPPDATERT: 15 januar

GS_Front-with-Robot_smallRoland DG presenterer skjæreplotteren Roland CAMM-1 GS-24 med et nyutviklet skjærehode og forbedret knivholder som gir et bedre skjæretrykk og mulighet tll effektiv overlappings- og perforeringsskjæring på en mengde ulike materialer fra 50 – 700 mm. Den kan anvendes for å skjære i vinyl, maskeringsteip, tøy og varmetranfermateriale samt magnetiske materialer og kartong i hastigheter opp til 500 mm/sekund.
Med hjelp av en kraftfull og holdbar digital servomotor er GS-24 bygget for å sikre optimal effektivitet, produktivitet og fleksibilitet.
På det nyutviklede, brukervennlige LCD-panelet er det enkelt å overvåke og styre skjærejobben som utføres med presisjon.
Med programvaren Roland CutStudio er det også mulig å raskt forandre grafikken og skjære ut store bilder og fonter. Med CutStudio kan man også lage filer i bmp-, jpg-, stx-, al- og eps-format og filer kan skjæres ut direkte fra Adobe Illustrator eller Corel Draw.
Skjæreplotteren leveres med tre års garanti.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1