Automatiser prosessene i dine Adobeprogrammer!

I jakten på å få en trykkordre ut i tide overser mange firmaer mulighetene for å automatisere forskjellige funksjoner i Adobes Creative Suite. Dette sier konsulent John Giles i en artikkel på myprintressource.com.
De fleste software-programmer har forskjellige automatiseringsmuligheter, men spesielt i Adobes programmer er der skikkelig mange. Og det beste er at de fleste av dem er gratis. Man må bare lære seg å utnytte dem.
Adobe har i mange år utviklet scripts, plugins og actions til automatisering av forskjellige funksjoner. Adobe har en hjemmeside som er dedikert til dette: creative.adobe.com/addons
Her vil man kunne finne mange muligheter som kan hjelpe med å skrelle vekk minutter fra enkeltfunksjoner og som sparer timer av produksjonen i det lange løp.
Men det finnes hundrevis av andre hjemmesider hvor prepress-spesialister utveksler erfaringer om automatisering og strømlinjegjøring av produksjonsflyt. Prøv å søke på Adobe, applikasjonsnavn (f. eks. Photoshop) og så actions, plugins, addons eller scripts.
Blant de mange spennende plugins er en som heter TimeTracker, som registrerer den tiden du bruker på hver enkelt oppgave. Det gir grunnlag for å få fakturert den korrekte tidsbruken man faktisk bruker på en oppgave.
Dette og mye mer skriver John Giles. Les hele artikkelen her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *